833 signatures de pares i mares contra la deixadesa en les escoles públiques de Benidorm

Acaba de començar el curs escolar 2014/2015 i l’assumpte està donant molt que parlar.

Ahir denunciem com es trobava la partida el Murtal de Benidorm, amb restes de botellons a la zona i la deixadesa tant de la Regidoria D’Educació com d’Escena Urbana tenint temps suficient com per deixar, no només aquesta zona escolar, si no qualsevol altra zona escola de la ciutat en condicions per a pares, mares i fills que van a l’inici de les classes.

Però no només això, pares i mares de la Colònia Madrid-Foietes han recollit 833 signatures en menys de 24 hores per denunciar el lamentable estat de les instal · lacions de les escoles de la zona de Colònia Madrid.

<! – more ->

El retorn dels petits als seus respectius col · legis “encendre” els ànims de molts pares que han contemplat el lamentable estat d’algunes instal · lacions que són producte de la desídia del govern local, que havent tingut temps durant l’estiu de reparar deficiències, algunes molt greus , el seu únic treball ha estat el de tirar pilotes fora i acusar la Generalitat d’incompetent i responsable de tot, “quan la legislació vigent i el sentit comú diu que són els ajuntaments els que han d’ocupar del manteniment dels centres de primària”, tal com feia saber Carolina Cutillas, una de les mares impulsora de recollida de signatures contra l’alcalde Agustín Navarro, qui porta setmanes denunciant a les xarxes socials totes les deficiències que “sembla que veiem els pares i mares, però els polítics no contemplen per enlloc “.

Carolina Cutillas va ser la primera a denunciar el gravíssim estat en què es troba el pati de l’esbarjo del Col · legi Basc Núñez de Balboa, on un dels seus murs, confrontant amb la via del TRAM, “està en perill i risc d’enfonsar-amb les primeres pluges que tinguem o les vibracions del tren, pot matar als nostres fills, i això no ho permetrem ni l’alcalde ni el regidor d’educació, qui va presumint per emissores de ràdio d’haver consignat partides per arreglar-ho tot. Els pares demanem solucions i no promeses, que d’això estem farts, molt farts “.

En total s’han recollit 833 signatures al barri de Colònia Madrid-Foietes en menys de quatre hores. Cutillas vol deixar clar, representant a tots els signants, “que no hem de ser nosaltres els que pressionem a València, perquè per això tenim un alcalde que cobra molt bé a final de mes perquè agafi el cotxe oficial, es planti davant la Conselleria si és que segueix creient que és el PP qui ha de solucionar el problema, i venir amb la solució sota el braç “.

Finalment, Cutillas i els 833 signants volen deixar clar que “un Ajuntament com el nostre amb gairebé 100.000.000 d’euros de pressupost incapaç d’utilitzar el sentit comú i arreglar aquests assumptes, és un Ajuntament que ha de dimitir immediatament al posar en risc la vida dels nostres fills perquè la tragèdia podria arribar en qualsevol moment i per això ens hem plantat i no permetrem més capricis d’uns governants que només estan ocupats en el seu futur i només pensen en el mes de maig vinent, data en que els benidormers, de continuar així amb la gestió, els posarem a les llistes del SERVEF, que és on més d’un hauria de portar fa molt temps “.

Des + Benidorm també denunciem la situació de desemparament en què es troben no només les instal · lacions de la zona de Colònia Madrid-Foietes si no la de tots les escoles de #Benidorm, que molts d’ells es van quedar sense calefacció a l’estació hivernal, i els infames barracons que encara donen molt que parlar a l’IES Pere Maria Orts i Bosch.

Estat de les instal · lacions d'un dels col · legis de la Colònia Madrid-Foietes Estat de les instal · lacions d’un dels col · legis de la Colònia Madrid-Foietes [/ caption]

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *