Així queda el Govern de Benidorm

La ruptura del pacte ha obligat a l’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, a reorganitzar tot el seu govern. I ho ha fet sol en unes poques hores. Quan ha comparegut passades les set de la tarda per valorar el pas donat per Gema Amor ho ha fet ja amb els decrets per repartir les competències signats i distribuïdes les competències entre els regidors socialistes.

Escena Urbana, Serveis Generals, Parcs i Jardins, també en mans d’Amor, passen al portaveu local del PSPV, Conrado Hernández. Finalment, Participació Ciutadana recau en Mª Ángeles Valdivieso. Cementiris per la seva banda el gestionarà Cristina Escoda.

Juan Ramón Martínez torna a assumir Esports, que estava en mans de Miguel Llorca, que també dirigia fins ara Contractació i Patrimoni General, àrees que passaran a estar en mans de Mari Carmen Martínez.

Pel que fa a les àrees de Vicente Juan Ivorra, es repartiran entre Pepe Marcet, qui assumeix Platges i Medi Ambient, i el regidor d’Educació i secretari general local del PSPV, Rubén Martínez, que recull Urbanisme.

Martínez es converteix també en el primer tinent d’alcalde després marxa d’Amor. Per ordre, les tinences d’alcaldia queden d’aquesta manera:

1º Tinent Alcalde, Rubén Martínez

2n Tinent Alcalde, Natalia Guijarro

3r Tinent Alcalde, Cristina Escoda

4t Tinent Alcalde, Pepe Marcet

5è Tinent Alcalde, Eva Major

6è Tinent Alcalde, Mª Carmen Martínez

7è Tinent Alcalde, Mª Ángeles Valdivieso

8è Tinent Alcalde, Conrado Hernández

Quant a la resta d’òrgans municipals, com la Fundació Visit Benidorm o el Consell Veïnal, Navarro va anunciar que es reorganitzaran a partir de dilluns. Mentrestant, les comissions informatives convocades per a la setmana queden suspeses fins que es nomenin nous presidents.

Així queda el Govern de Benidorm
Així queda el Govern de Benidorm

 

Fuente:  http://lamarinaplaza.com/2015/02/12/asi-queda-el-gobierno-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *