Alejandro Sanz aterrarà a Benidorm el 22 d’agost amb la seva nova gira

Alejandro Sanz aterrarà a Benidorm el 22 d’agost dins de la seva nova gira. El conegut cantant oferirà un dels seus concerts al camp de futbol de Foietes en ple estiu del que ja es poden comprar les entrades.

L’empresa local Benidorm Palace és l’encarregada d’organitzar aquest espectacle amb el que obrirà la seva oferta musical i lúdica per a l’estiu de 2015.

L’artista madrileny més internacional s’embarcarà aquest any en una nova gira en la qual presentarà el seu nou i esperat àlbum després d’un any de retir en què ha assegurat que ha posat “tota l’atenció” en l’elaboració del nou disc, l’onzè de la seva carrera.

Aquest tour, que el portarà a diverses ciutats, coincidirà també amb el seu desembarcament com a coach en la versió espanyola del concurs televisiu La Voz. En el seu concert es podran escoltar els seus nous temes així com els més coneguts de la seva carrera com a ‘Cor Partío’ o ‘Amiga mía’.

Les entrades ja es poden adquirir a través de entradasatualcance.com o en les oficines de correus. Les entrades variaran des dels 45 als 80 euros, més despeses de gestió.

Alejandro Sanz aterrarà a Benidorm el 22 d'agost amb la seva nova gira
Alejandro Sanz aterrarà a Benidorm el 22 d’agost amb la seva nova gira

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/01/27/alejandro-sanz-aterrizara-en-benidorm-el-22-de-agosto-con-su-nueva-gira/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *