Alejandro Sanz , Miguel Bosé , Melendi i Raphael , les apostes musicals de l’estiu

La música serà aquest any la protagonista de l’estiu. Els turistes i veïns de Benidorm podran gaudir aquestes vacances de fins a quatre concerts d’artistes nacionals consagrats de diversos estils com Alejandro Sanz, Miguel Bosé, Melendi i Raphael que ompliran amb la seva música les nits d’estiu.

El primer a fer sonar les seves cançons serà el conegut artista Raphael que arribarà al Benidorm Palace el 14 de juny amb la seva gira ‘Amor i desamor’. Després de 55 anys als escenaris, el cantant es presentarà a la ciutat amb “les joies de la corona” de la seva discografia, així com versions renovades de les seves cançons històriques.

A finals de juliol, el dia 31, li arribarà el torn al cantant asturià Melendi qui cantarà en un concert a la plaça de bous del municipi. Aquesta actuació forma part de la seva nova gira ‘Un alumne més’ on presentarà el seu acabat d’estrenar disc, el setè d’estudi de la seva carrera al que li ha donat un gir musical al seu característic estil.

El mes d’agost serà el de dos destacats artistes nacionals amb una gran trajectòria, Miguel Bosé i Alejandro Sanz. El primer repeteix a la ciutat i també actuarà a la plaça de toros el 16 d’agost en un concert pertanyent a la seva gira ‘Amor Tour’. Hi cantarà cançons del seu nou disc ‘Amo’ però també repassarà cançons de la seva dilatada carrera i els seus grans èxits que fan vibrar més d’una generació.

El torn d’Alejandro Sanz arribarà el 22 d’agost i serà a l’estadi de Foietes. Després de l’èxit que està tenint com a ‘coach’ al conegut programa de televisió de ‘La Veu’, l’artista internacional arribarà a Benidorm per presentar el seu nou àlbum, que sortirà a la venda el 4 de maig i que es dirà ‘Sirope’ , i del qual per ara només es coneix el primer ‘single’, ‘Un zombi a la intempèrie’. El públic també podrà gaudir de coneguts temes de tots els temps del cantant.

Aquests concerts d’estiu se sumen a l’oferta musical de Benidorm i complementen amb estils diferents a dos festivals ja consagrats que se celebren a la ciutat: el Low Festival, que se celebrarà del 24 al 26 de juliol, i l’Iberia Festival, que tindrà lloc al setembre.

El regidor de Festivals i Esdeveniments, Conrado Hernández, ha destacat precisament que la programació musical en temporada estival està formada per un ampli ventall d’estils que “situen a Benidorm com a epicentre de la música”. A més va explicar que els concerts no tindran cap cost per a les arques municipals i ajudaran a impulsar a Benidorm com “ciutat líder en la celebració d’esdeveniments musicals”, així com a fomentar una oferta turística que ha demostrat tenir una important repercussió, ja que “atrau a nombrosos visitants que, un cop coneguin el nostre destí a través d’aquestes cites musicals, segur que voldran tornar “.

El regidor de Presidència va agrair al sector empresarial local l ‘”aposta” un any més per potenciar aquestes activitats. “A nivell econòmic la nostra prioritat són altres partides, com Benestar Social i Educació, però la ciutat té unes infraestructures públiques que poden ser cedides per col·laborar en l’èxit d’aquests esdeveniments, que redunden en tot el sector econòmic de Benidorm”.

Alejandro Sanz , Miguel Bosé , Melendi i Raphael , les apostes musicals de l'estiu
Alejandro Sanz , Miguel Bosé , Melendi i Raphael , les apostes musicals de l’estiu

 

Fuente:  http://lamarinaplaza.com/2015/04/07/alejandro-sanz-miguel-bose-melendi-y-raphael-las-apuestas-musicales-del-verano/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *