Anémona i Asmibe celebren dissabte un sopar i un festival per recaptar fons

Dissabte, 4 de juliol, serà un dia per donar suport a dues organitzacions socials de Benidorm. El Grup d’Autoajuda per a Dones amb Càncer de Mama (Anemone) i l’Associació de Minusvàlids de Benidorm (ASMIBE) celebren dos actes benèfics per recaptar fons.

El primer serà un sopar a l’Ermita de Sanz, a les 21.30 hores, que té un donatiu de 27 euros que aniran destinats a finançar les activitats i serveis de Anemone a Benidorm. Aquest sopar es celebra des de fa deu anys i que s’ha convertit en una de les activitats socials més destacades del col·lectiu. Les entrades es poden adquirir a la seu de l’entitat, situada al Carrer de Rioja, o reservar-se a través del telèfon 676.597.462.

ASMIBE, per la seva banda, celebra el seu tradicional Festival Benèfic també dissabte a partir d’als 19.00 hores a l’Auditori Oscar Esplà del Parc de l’Aigüera. El donatiu és de tres euros i els assistents podran gaudir d’actuacions musicals i d’entreteniment a càrrec del Grup Expressions de ASMIBE, la Coral del Tapis, l’Escola de Dansa de María José Molla, Mag Malastruc, Manu Núñez, Granotes Al Escombrar, Selene , Astri de Juan i Maniac Dance. A més de la venda d’entrepans i refrescos, ASMIBE instal·larà un petit lloc de venda de productes artesanals elaborats pels membres de l’associació.

anemona_web

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/07/02/anemona-y-asmibe-celebran-el-sabado-una-cena-y-un-festival-para-recaudar-fondos/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *