Aprovada per unanimitat la cessió del terreny per a la nova Comissaria

La concessió d’una parcel·la per a la construcció d’una nova comissaria és votada a favor al ple de l’ajuntament de Benidorm per unanimitat

Durant el matí d’avui 31 de març es va celebrar un ple a l’Ajuntament de Benidorm, en el qual s’han debatut 18 propostes, una de les quals versava sobre la cessió de terrenys per part del municipi i en favor del Ministeri de l’Interior.

La parcel·la en qüestió, situada al costat dels jutjats i de 4.913 metres quadrats, va ser assenyalada oficialment per la Direcció General de la Policia com a idònia, segons els tècnics del Ministeri i d’entre els tres terrenys que l’ajuntament va oferir. Una vegada que aquest acord plenari arribi al Ministeri, la construcció del nou edifici policial podria iniciar-se en 2016 si s’inclou aquesta partida en els propers pressupostos generals de l’Estat, per a això es van comprometre en dates passades.

Diverses agrupacions polítiques sense representació municipal van presentar en el seu dia preguntes parlamentàries, i diverses associacions de veïns de Benidorm han vingut donant suport a la renovació de les instal·lacions policials, la qual cosa deixa en evidència la necessitat de passar pàgina i “jubilar” l’actual edifici del Carrer Apol·lo XI.

La Unió Federal de Policia ha manifestat el seu agraïment al conjunt del govern municipal el suport demostrat a través del seu vot favorable per unanimitat. El secretari general nacional de la UFP, Víctor Manuel Duque Lleó, es va desplaçar a Benidorm al costat d’altres membres del Comitè Executiu Federal el passat 11 de març i van felicitar personalment a l’alcalde, Agustín Navarro, per la bona evolució d’aquest projecte, així com que van parlar sobre els reforços policials i en matèria de seguretat ciutadana per a l’estiu, un altre tema rellevant en ciutats turístiques com Benidorm i per al qual la UFP ja està presentant propostes.

Aprovada per unanimitat la cessió del terreny per a la nova Comissaria
Aprovada per unanimitat la cessió del terreny per a la nova Comissaria

 

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/aprobada-por-unanimidad-la-cesion-del-terreno-para-la-nueva-comisaria/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *