Benidorm acull l’exposició de La Caixa ‘Parlem de drogues’

L’Obra Social La Caixa, amb la col · laboració de Benestar Social posen en marxa l’exposició ‘Parlem de drogues’, que s’obrirà al públic el pròxim dimecres a la Plaça de SSMM els Reis d’Espanya, davant l’Ajuntament de Benidorm.

El regidor de Benestar Social, Conrado Hernández , ha destacat que l’exposició científica és “ una iniciativa basada en proporcionar als joves, famílies, educadors i altres professionals recursos per abordar la prevenció de les drogodependències des d’una perspectiva científica, afavorint elements de judici que permetin prendre decisions responsables en favor de la salut “.
La jornada inaugural comptarà amb una sessió formativa especialment adreçada al professorat dels centres escolars de Benidorm tractant el tema ‘Efectes dels drogues sobre el cervell i la salut’ a la sala d’actes de l’Ajuntament, impartida per Rafael Maldonado , comissari de l’exposició i catedràtic en farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores. Mentre que els dissabtes, diumenges i festius de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores. L’entrada serà gratuïta. Si no poden acudir pel motiu que sigui, pot accedir directament des del seu ordinador en aquesta visita virtual .

Benidorm acull l'exposició de La Caixa 'Parlem de drogues'
Benidorm acull l’exposició de La Caixa ‘Parlem de drogues’

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *