Benidorm acull l’única gran actuació de David Guetta a Espanya d’aquest estiu

Benidorm acollirà el proper 6 d’agost la única gran actuació que oferirà el discjòquei i productor francès David Guetta a Espanya durant aquest estiu. Així ho va confirmar ahir l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el representant de la promotora local Benidorm Sound, Javier Ferrándiz, després que fa uns dies aquest diari ja va avançar que el també ambaixador musical de la UEFA per a l’Eurocopa 2016 estava sospesant actuar a la capital turística de la Costa Blanca.

El concert se celebrarà a l’estadi Guillermo Amor, que té capacitat per a 16.000 persones, segons va anunciar ahir l’alcalde de Benidorm, que va considerar que «la confirmació de l’actuació és una important i feliç notícia no només per als seguidors de David Guetta , sinó també per a Benidorm per la repercussió internacional que va a tenir aquest gran esdeveniment ».

El «Big Show» de Guetta tindrà lloc tot just un mes després de l’Eurocopa, la cançó oficial anirà a càrrec del dj francès, per la qual cosa s’espera una assistència massiva a l’esdeveniment musical.

Per la seva banda, Ferrándiz va destacar el potent espectacle de llum i so que desplega Guetta en cadascuna de les seves actuacions i també que la seva «Big Show» s’ha renovat completament per la nova gira, i alhora ha insistit en la projecció que aquest esdeveniment té per a Benidorm a nivell mediàtic i de xarxes socials, ja que el dj compta amb més de 55 milions de seguidors a Facebook i 19,4 milions a Twitter.

Les primeres 1.000 entrades es posaran a la venda demà a partir de les 12.00 hores a un preu promocional de 29 euros al Facebook oficial de l’esdeveniment. En dies successius i un cop esgotades aquest primer miler de localitats promocionals, sortirà un nou contingent d’entrades, amb un nou tram de preu i s’activaran més punts de venda, també físics.

El representant de Benidorm Sound ha detallat que està previst que l’espectacle duri prop de vuit hores, ja que a més de l’actuació de Guetta també està programada la d’altres tres discjòqueis «de primer nivell» i que «treballen amb ell».

Concretament, està previst que l’esdeveniment s’iniciï a les 20.00 hores i es prolongui aproximadament fins a les 03.30 hores.

Benidorm acull l'única gran actuació de David Guetta a Espanya d'aquest estiu
Benidorm acull l’única gran actuació de David Guetta a Espanya d’aquest estiu

 

Fuente: http://ocio.diarioinformacion.com/agenda/noticias/nws-479779-benidorm-acoge-unica-gran-actuacion-david-guetta-espana-verano.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *