Benidorm aparca les noves motos de la Policia Local per anar sense assegurança

Les noves motocicletes de la Policia Local han estat diversos dies circulant sense assegurança. Una circumstància que s’ha detectat aquest dijous i que ha portat a l’Ajuntament a deixar-aparcades fins que els papers estiguin en regla, segons han explicat fonts municipals, que han assegurat que és qüestió “d’hores o d’un dia” que tot estigui solucionat.

Les mateixes fonts han indicat que tot es deu a un problema de coordinació amb l’asseguradora. Pel que sembla, la companyia d’assegurances “sempre ha renovat de forma automàtica les pòlisses”, però no ho ha fet aquesta vegada. I des de Seguretat Ciutadana “no saben per què”.

Sigui quin sigui el motiu, la veritat és que les pòlisses van caducar el diumenge, 31 de maig, i que fins aquest dijous ningú s’havia adonat que les noves motocicletes de la Policia Local estaven circulant sense assegurança, una infracció que se sanciona amb multes que van des dels 1.000 als 1.500 euros segons el tipus de vehicle.

La notícia l’ha revelat el Sindicat Professional de Policia Local i Bombers (SPPLB). El seu secretari general, Francisco Ángel González, ha demanat que es prenguin mesures per “depurar les responsabilitats pertinents” i ha lamentat la falta de zel del govern local a l’hora de vigilar que els vehicles policials tinguin les assegurances en vigor. A més, en to crític, ha apuntat que el govern local és “de pel·lícula”, en al·lusió al cameo que es va marcar ahir l’alcalde, Agustín Navarro, en la sèrie televisiva britànica ‘Benidorm’.

Benidorm aparca les noves motos de la Policia Local per anar sense assegurança
Benidorm aparca les noves motos de la Policia Local per anar sense assegurança

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/06/04/benidorm-aparca-las-nuevas-motos-de-la-policia-local-por-ir-sin-seguro/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *