Benidorm celebra aquesta setmana els 20 anys de la Uned a la ciutat

Divendres que ve, 28 de novembre, la sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm acollirà l’acte commemoratiu del XX aniversari de la creació del Centre de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) a la ciutat.

A l’acte, que començarà a les 19:00 hores, es lliuraran els diplomes tant als alumnes graduats com als sènior. La professora tutora de la UNED Benidorm, Josefina Méndez, impartirà una conferència titulada El camí cap a la Igualtat, i tota la cerimònia estarà amenitzada pel Quintet de Metalls del Conservatori Professional Municipal de Música ‘José Pérez Barceló “.

El regidor d’Educació, Rubén Martínez, ha destacat que “és un acte important en què celebrem els 20 anys de presència d’estudis universitaris a la ciutat”. “Any rere any han anat millorant, implantant títols nous com el grau en Turisme o els cursos d’estiu a l’edifici El Torrejó”, ha recalcat.

A aquesta commemoració del XX aniversari de la UNED a Benidorm acudiran el vicerector dels centres associats de la UNED, Tomás Fernández; l’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro; la presidenta de la Diputació d’Alacant, Luisa Pastor; i la directora del la UNED de Dénia, Raquel Martí.

Benidorm celebra esta semana los 20 años de la Uned en la ciudad
Benidorm celebra esta semana los 20 años de la Uned en la ciudad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *