Benidorm desencalla per fi la situació de la zona blava i la grua i dóna el “sí” a la nova empresa

El govern socialista de Benidorm ha aconseguit deixar lligat el nou contracte de la zona blava i la grua abans de les eleccions municipals. I això que per un moment es va témer que els recursos contra el plec de condicions presentats per dos grans empreses del sector davant el Tribunal de Contractes tornessin a retardar el procés o anul·lar-lo. No obstant això, aquesta vegada, ia diferència de la primera, l’Ajuntament va sortir victoriós i ha pogut seguir endavant amb el nou contracte.

Un contracte que quan es formalitzi posarà punt final a la tortuosa relació que durant sis anys ha viscut l’Ajuntament amb l’empresa concessionària, ParkControl 2000, la mateixa que segueix prestant el servei sense veure ni un sol cèntim, perquè els seus milionaris impagaments a Hisenda han provocat que l’Agència Tributària es quedi amb la recaptació per anar cobrant el deute.

Els socialistes han aconseguit el suport dels liberals per tirar endavant l’adjudicació provisional del servei a la UTE formada per la concessionària de l’enllumenat, Sice, i per Auplasa, empresa que durant un temps va gestionar l’estació d’autobusos de Benidorm de la mà del polèmic Enrique Ortiz. Aquesta UTE va ser l’única que es va presentar al concurs i ha ofert un cànon anual de 210.000 euros i renovar totes les grues i parquímetres immediatament.

El suport dels liberals, que formaven part del govern durant la major part de tramitació de l’expedient, ha estat clau per fer viable aquesta adjudicació. Bàsicament perquè el PP i el no adscrit, Joan Àngel Ferrer, han votat en contra. Entre altres coses perquè entenen que el més convenient era que l’Ajuntament assumís tots dos serveis. I més, segons Ferrer, tenint en compte l’experiència que ha viscut Benidorm amb aquesta privatització -primer amb Pinseur i després amb ParkControl- i amb altres, com la del Palau.

Sice-Auplasa començarà a prestar el servei quan s’aprovi l’adjudicació definitiva. Per a això, haurà d’aportar primer la garantia definitiva.

Benidorm desencalla per fi la situació de la zona blava i la grua i dóna el "sí" a la nova empresa
Benidorm desencalla per fi la situació de la zona blava i la grua i dóna el “sí” a la nova empresa

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/17/benidorm-desatasca-por-fin-la-situacion-de-la-zona-azul-y-la-grua-y-da-el-si-a-la-nueva-empresa/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *