Benidorm dóna un pas per reposicionar la seva marca turística amb un nou logo, però li segueix faltant l’eslògan

Posar en valor les platges urbanes -i les calas- i potenciar el concepte chic and cheap. Aquests són els dos pilars sobre els quals s’ha de basar el reposicionament de la marca turística de Benidorm. Així ho va posar de manifest un informe de posicionament encarregat a l’empresa Rius and Ries i en això està treballant des del passat estiu la Fundació Visit Benidorm.

El primer pas per a configurar aquesta nova imatge era escollir un logo, una trama i un lema. I per això la Fundació va apostar per un concurs de talents en línia a través de la plataforma Talents United. Aquest concurs, que suposava un desemborsament menor i una aposta per talents en alça, ha permès trobar un logo i una trama que han passat el tall del jurat tècnic i institucional, que ha valorat les propostes finalistes d’entre les més de 300 rebudes i votades per més de 4.000 persones.

No obstant això, no hi ha hagut sort amb l’eslògan. Cap de les propostes rebudes ha estat prou potent com per convertir-se en el nou lema amb el qual Benidorm es vengui al món i per això el jurat ha deixat deserta aquesta modalitat. Ara seran professionals consolidats els que s’encarreguin de buscar aquesta frase que “ens identifiqui” i “potenciï” el destí, en paraules de l’alcalde, Agustín Navarro.

Segons la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, “l’objectiu és arribar a la campanya d’estiu” amb la nova imatge, encara que això dependrà del que tarda l’eslògan, ja que la idea és començar a aplicar a la vegada els nous lema , logotip i trama.

A l’espera del lema, aquest divendres la Fundació ha ratificat el logo i la trama escollits pel jurat del concurs. El primer li ha valgut a Joan Aís un premi de 3.000 euros i és una fusió d’un cor decantat que recorda a la fisonomia de les platges de Benidorm i la lletra B del nom de la ciutat. L’explicació completa del perquè del logo s’ha desgranat en un vídeo, que es pot veure al canal oficial de Youtube de la Fundació.

Benidorm dóna un pas per reposicionar la seva marca turística amb un nou logo, però li segueix faltant l'eslògan
Benidorm dóna un pas per reposicionar la seva marca turística amb un nou logo, però li segueix faltant l’eslògan

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/26/benidorm-da-un-paso-para-reposicionar-su-marca-turistica-con-un-nuevo-logo-pero-le-sigue-faltando-el-eslogan/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *