Benidorm en 48 segons

Una panoràmica de Benidorm de nit que acaba en un perfecte dia; una alba veient el sol aparèixer per darrere del parc natural de Serra Gelada; un capvespre amb la badia al fons gravat des de dalt de la muntanya; el Puig Campana; la impressionant platja del Malpàs sota un sol radiant; l’sky line; el Castell; el modern ajuntament il·luminat; el premiat Passeig de Ponent; o els edificis més emblemàtics de la ciutat de nit. I tot això en 48 segons que deixen l’espectador sense poder-se enlairar-se de la pantalla.

Aquest és el vídeo amb ‘time-lapse’ (una moderna tècnica que capta fotografies en el temps per plasmar a gran velocitat) que l’Agència Valenciana de Turisme ha creat per promocionar Benidorm a través de les xarxes socials. El resultat és impressionant i deixa veure els llocs més destacats de la ciutat pràcticament en un cop de vista.

Aquests 48 segons d’imatges no són les úniques que ha creat el departament turístic per promocionar la Comunitat. Al de Benidorm s’uneixen vídeos de Dénia, València i Peníscola, tots de menys d’un minut de durada, que han superat en conjunt les 200.000 reproduccions en només 12 dies.

El de la capital turística permet captar tota l’essència de la ciutat des de l’alba fins al vespre en només segons. El vídeo es va publicar el passat 5 de febrer i ha arribat a les 27.000 reproduccions amb un impacte que supera les 96.000 persones.

L’objectiu que ha perseguit l’Agència Valenciana de Turisme amb aquesta idea promocional, emmarcada en l’Estratègia de Màrqueting Online 2015, és mostrar les diferents destinacions de les tres províncies en tot el seu esplendor i amb tots els seus matisos, suficients per vendre la imatge de la comunitat internacionalment.

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/17/benidorm-en-48-segundos/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *