Benidorm es passa a la moda del formigó imprès

La ‘Manhattan de la Mediterrània’ vol assemblar-se a Nova York en alguna cosa més que en el seu skyline. Vol fer-ho també en el revestiment dels seus carrers. Per aquest motiu l’Ajuntament de Benidorm hagi decidit que a partir d’ara farà servir formigó imprès cada vegada que hagi de pavimentar voreres o reparar-les.

Un material que porta de moda temps i que Benidorm ha descobert ara. O almenys ha començat a usar-lo ara, en les obres de millora de la franja litoral de la Cala, inaugurades aquest dimecres per l’alcalde, Agustín Navarro, i per la regidora d’Escena Urbana, Gema Amor.

Ha estat l’alcalde qui ha anunciat que Benidorm es passa al formigó imprès, seguint el camí que dècades enrere van iniciar grans capitals com la ja esmentada Nova York o com París, o més recentment diferents ciutats espanyoles. I en això del formigó imprès, com al gas natural o <ahref=”http://lamarinaplaza.com/2015/01/20/la-fibra-optica-de-telefonica-se-podra-contratar-en-unas-semanas-en-el-centro-y-el-rincon/”>la fibra òptica , la ciutat arriba tard, però arriba.

Navarro ha defensat que aquest material és “més barat”. De fet retirar les antigues llosetes del passeig de Vicente Llorca Alós i substituir-les per formigó imprès -al voltant de 3.400 metres quadrats- ha costat uns 180.000 euros, mà d’obra inclosa. A més, és “més fàcil de netejar”, o menys brut segons es miri, la qual cosa a Benidorm no li ve gens malament, sobretot en anys com el passat 2014 en què l’absència de pluja ha fet que alguns carrers llueixin poc llustroses .

A més, emprar aquest material posarà fi al poti-poti de colors i al pegats de rajoles diferents que es donen en molts carrers de Benidorm, sobretot a la zona centre, i que són fruit de successives reparacions. “Sempre tindrem rajoles iguals” quan calgui reparar una vorera “perquè es tracta de ciment de color”, ha explicat l’alcalde responent a les crítiques que s’han fet en els últims dies al material ia la tonalitat que s’ha triat per al passeig de la Cala.

Benidorm se pasa a la moda del hormigón impreso
Benidorm se pasa a la moda del hormigón impreso

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/01/21/benidorm-se-pasa-a-la-moda-del-hormigon-impreso/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *