Benidorm es posiciona com a destinació de turisme sanitari

El turisme sanitari és un sector en alça. S’espera que en els propers anys aquest tipus d’oferta creixi fins a un 20% i, de fet, la Fira Internacional de Turisme (Fitur) a Madrid ha incorporat una secció especial aquest any anomenada Fitur Salut. I entre les destinacions que podrien posicionar-se en primera posició per rebre visitants d’aquest tipus està Benidorm.

En aquesta àrea està present per primera vegada IMED Llevant, el grup hospitalari nascut a Alacant i que compta amb quatre centres a Benidorm, Elx, Teulada i Torrevella. Aquest centre assisteix a aquesta cita amb l’objectiu de posicionar la seva oferta com a referent per al turisme de salut a Espanya.

L’àrea de Fitur Salut es troba en una zona delimitada i compta amb un espai expositiu per acollir les propostes de les empreses participants d’aquest sector. A més té un fòrum d’anàlisi i debat en el qual s’està desenvolupant un intens programa de jornades professionals i un lloc per a les reunions i cites B2B, personalitzades i prèviament establertes, amb una àmplia selecció de compradors nacionals i internacionals convidats pel certamen.

L’organització d’aquesta nova àrea ha estat impulsada conjuntament per la fira i Spaincares, el clúster nacional creat per impulsar el turisme sanitari en les seves diferents vessants. Des de l’organització de Fitur Salut s’apunta que “Espanya és una destinació privilegiada en tenir un servei de salut d’alta qualitat, reconegut a nivell mundial, i molt competitiu, amb una bona relació qualitat-preu”. A més, “els països del nostre entorn es troben entre els principals exportadors de turisme de salut”. Així, “la creació de Fitur Salut és una mostra més del potencial que pot tenir aquest mercat per a Espanya que es preveu que tingui un creixement del 20% anual en els pròxims anys”.

La ciutat de Benidorm té presència per tant aquest any també a la fira internacional a través de l’Hospital IMED Llevant. Benidorm s’ha convertit en una destinació ideal per al turisme sanitari a causa de factors com la implantació de IMED a la ciutat, la proximitat a l’aeroport internacional d’Alacant-Elx, el clima o els seus propis atractius turístics.

El grup IMED Hospitals compte des dels seus orígens amb una clara orientació al pacient internacional, comptant amb serveis específics per als diferents grups de pacients de diferents nacionalitats com l’equip de traductors, l’estreta relació entaulada amb companyies asseguradores estrangeres o els serveis complementaris al pacient com la possibilitat de rebre la premsa estrangera a l’habitació o de sintonitzar canals internacionals. Per a la millor atenció d’aquest tipus de pacients IMED compta amb un departament que s’encarrega de coordinar les necessitats i ajudar els pacients estrangers.

Benidorm es posiciona com a destinació de turisme sanitari
Benidorm es posiciona com a destinació de turisme sanitari

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/01/29/benidorm-se-posiciona-como-destino-de-turismo-sanitario/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *