Benidorm espera 5.000 persones a la festa de Cap d’Any, que aquest any estrena a més el ‘mañaneo’

Jornada intensa la que es viurà aquest 31 de desembre als carrers de Benidorm ja des del migdia per acomiadar l’any. Perquè per primera vegada, el Cap d’Any també se celebrarà al matí de la mà de la Comissió de Festes Majors Patronals que ha ideat una festa que començarà a les 12.00 hores al carrer La Biga, al solar situat davant de la Casa del fester.

Aquest ‘mañaneo’, en què hi haurà montaditos i begudes a preus populars, seguirà fins a les 18.00 hores perquè els assistents puguin preparar-se per al sopar de Cap d’Any i la posterior celebració. Per als qui vulguin rebre l’any o celebrar al carrer l’Ajuntament ha organitzat una festa a la Plaça del Nadal, en la qual s’espera congregar com a mínim a unes 5.000 persones, superant la xifra d’altres anys, i en la qual la Comisió també jugarà un paper important, ja que serà la responsable dels cotillons i les barres. En total, la Comissió ha preparat 1.200 cotillons que es podran adquirir per packs a 10 euros que inclouen quatre cotillons, quatre dotzenes de raïm i una ampolla de cava.

La festa nocturna a la Plaça del Nadal començarà a les 23.00 hores amb música ambient i les campanades seran retransmeses per dues pantalles gegants. Després del raïm i amb el 2015 acabat d’estrenar està prevista l’actuació de l’orquestra Taxxara, que oferirà música en viu de tots els estils i per a tots els públics fins a les 03.30 hores amb 24.000 watts de so i 60.000 de llum.

La responsable de Festes, Cristina Escoda, ha explicat que s’ha previst un dispositiu de seguretat especial per a aquesta nit compost per 28 agents de la Policia Local, 20 bombers, 12 membres de Creu Roja i efectius de la Policia Nacional. A més, durant tota la nit les atraccions mecàniques de la Plaça del Nadal romandran tancades i barrades per evitar qualsevol incident i es van a instal·lar urinaris públics. ‘

Benidorm espera 5.000 persones a la festa de Cap d'Any, que aquest any estrena a més el 'mañaneo'
Benidorm espera 5.000 persones a la festa de Cap d’Any, que aquest any estrena a més el ‘mañaneo’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *