Benidorm fa mans i mànigues per promocionar la ciutat en el mercat britànic

Des de dilluns i fins al pròxim 6 de novembre Londres acull una de les principals fires del sector turístic, la World Travel Market, que enguany arriba a la seva 35a edició. Els turistes del Regne Unit suposen per a Benidorm més del 40% de les pernoctacions hoteleres de la ciutat, però és que, a més, el seu índex de fidelitat a la destinació reflecteix que el 72% dels que arriben, tornen alguna vegada. La capital turística valenciana reuneix el 85% de les pernoctacions de britànics de tota la Comunitat i només el 2013 aquest mercat va arribar als 4,5 milions d’estades. És, per tant, la cita firal de l’any més important per a la ciutat.

No és estrany que el tot Benidorm, a nivell empresarial i polític, es bolqui en promocionar-se en aquest mercat i en aquesta fira, a la qual han arribat una vintena d’empresaris hotelers, amb el president de la patronal Hosbec, Toni Major, a la cap; la Fundació Turisme Benidorm, representada pel seu gerent, Leire Bilbao; i l’edil de l’àrea, Gema Amor.

La intenció d’aquesta nombrosa delegació desplaçada fins a la capital del Regne Unit és mantenir reunions i contactes amb touroperadors, empreses de màrqueting, línies aèries i empreses de relacions públiques per “traçar i planificar noves accions i estratègies de cara als propers mesos al mercat internacional més rellevant per a Benidorm “, segons el comunicat emès pel consistori.

Aquesta fira està dirigida exclusivament a professionals i premsa i, amb tot, registra cada any una mitjana de prop de 50.000 visitants. Benidorm compta amb un espai dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, que al seu torn està englobat en el pavelló d’Espanya. A la World Travel Market es donen cita durant aquests dies els principals agents turístics del Regne Unit, la qual cosa provoca que molts dels empresaris hotelers es desplacin per mantenir contactes i reunions personalitzades. Durant aquest dilluns, per exemple, ja s’han produït cites amb responsables de l’operador turístic TUI UK o les aerolínies Jet2 i Ryanair.

Però la World Trade Market no reuneix únicament al sector turístic britànic. Aquest any participen prop de 5.000 expositors que mostren l’oferta de més de 180 regions i països de tot el món en el que suposa una de les cites més rellevants a nivell mundial del segment econòmic que millor està resistint la crisi a nivell estatal.

Benidorm fa mans i mànigues per promocionar la ciutat en el mercat britànic
Benidorm fa mans i mànigues per promocionar la ciutat en el mercat britànic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *