Benidorm guanya més 4G, ara d’Orange

Cada vegada són més els benidormers que poden disposar de serveis de 4G en el seu mòbil. Després que operadors com Telefónica o Vodafone instal·laran la seva xarxa de quarta generació a Benidorm, ara ha arribat el torn d’Orange, que ha invertit gairebé 2 milions d’euros per modernitzar la seva xarxa d’accés i transmissió i per a la implantació del 4G.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la Regidoria de Noves Tecnologies, que ha assegurat que a més de en tot el nucli urbà la tecnologia 4G també arriba fins a les urbanitzacions del Racó de l’Oix i els parcs temàtics Terra Mítica i Terra Natura; dues zones que tradicionalment han presentat problemes de cobertura.

Segons han informat des d’Orange a l’edil de l’àrea, Rubén Martínez, a través de la tecnologia 4G la companyia “assegura una cobertura del 90% de la població en cada municipi abans d’obrir la comercialització del servei 4G”, que permetrà als clients de la companyia a Benidorm navegar fins a deu vegades més ràpid des dels seus smartphones.

Martínez ha destacat que amb aquest nou servei “s’intentarà posar fi als problemes existents amb la cobertura mòbil en els moments de major ocupació turística”. Una cosa que Telefónica ja hauria aconseguit, segons els seus propis estudis, amb la instal·lació de 16 dispositius de small cells en el mobiliari urbà a mitjans d’agost.

L’edil ha assenyalat que hi ha hagut “una resposta molt positiva” per part de les operadores a la crida que ha fet l’Ajuntament perquè millorin els seus serveis de telefonia i dades perquè en els períodes de màxima afluència de població -Setmana Santa i estiu- no es donin problemes de cobertura com els que s’han viscut en els darrers anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *