Benidorm habilitarà la sala d’actes i pot ser que l’hall per seguir el ple d’elecció d’alcalde

El govern en funcions de Benidorm està convençut que el ple d’elecció i investidura del nou alcalde, en el qual prendran possessió tots els regidors elegits el passat 24 de maig a les urnes, va aixecar força expectació. Per això ha decidit habilitar la sala d’actes perquè el públic pugui seguir a través de pantalles i un circuit de televisió del que passa a la sala contigu i no perdre detall de la conformació de la nova corporació, la que més fragmentada des de 1979. Perquè de la mateixa manera que en aquella primera corporació democràtica, Benidorm tindrà aquesta legislatura sis grups polítics: PP, PSOE, Ciutadans per Benidorm (CBM), Ciutadans (C ‘s), Liberals de Benidorm (Libe) i Compromís-Els Verds.

A més, segons ha confirmat el secretari municipal, no es descarta que també s’instal·lin pantalles al hall de l’ajuntament, en previsió que es completi l’aforament de la sala d’actes i del de plens. Una cosa que tampoc seria d’estranyar, perquè d’entrada hi ha 100 seients reservats a visitant dels nous regidors -la meitat es quedaran a la sala de plens i l’altra meitat en el d’actes-. I és clar, a aquest centenar de convidats amb butaca reservada cal sumar a altres familiars i amics, a militants dels diferents partits i els mitjans de comunicació.

Tota els detalls sobre com discorrerà el ple, on s’asseurà cada grup ja quants convidats toquen per cap se l’ha traslladat el secretari municipal als representants de cada grup electe en una reunió celebrada aquest divendres, a la qual han assistit els caps de llista de totes les candidatures excepte l’alcalde en funcions, Agustín Navarro, que es trobava en una reunió de treball i que ha enviat en el seu lloc als seus números 2 i 3, Cristina Escoda i Rubén Martínez -encara que només el segon s’ha quedat fins al final-.

La Mesa d’Edat, la qual guiarà el desenvolupament del ple, estarà composta per la socialista Inés Reis i per Josep Bigorra de Compromís-Els Verds. Ella com l’edil de més edat de la nova corporació presidirà la Mesa, mentre que Bigorra, com el més jove, serà el segon al comandament.

A la reunió d’aquest divendres, la primera en què han coincidit tots els grups des de les eleccions, també es decidit on s’asseurà cada partit a l’hemicicle. El PP ho farà en el seu lloc habitual i els tres llocs que queden vacants en aquesta bancada seran per a CBM. Al davant estaran PSOE, Ciutadans, ‘alliberament i Compromís-Els Verds.

benidorm-salon-actos

 

Fuente:  http://lamarinaplaza.com/2015/06/05/benidorm-habilitara-el-salon-de-actos-y-puede-que-el-hall-para-seguir-el-pleno-de-eleccion-de-alcalde/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *