Benidorm inicia el procés per contractar 10 policies per a les platges i els sindicats avisen que neix amb errors

El ple convocat per a aquest divendres no només abordarà el pressupost de 2015, sinó també l’inici del procés per contractar 10 agents de la Policia Local durant 6 mesos per reforçar la vigilància a les platges, concretament des de Setmana Santa fins després de l’estiu. Unes places que tindran caràcter interí i que, igual que va passar el 2014, arriben amb polèmica. Perquè encara que els polítics i els sindicats coincideixen que són necessàries, aquests últims no combreguen amb les bases que s’han fet per elegir aquests agents.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Marcet, ha avançat aquest dimecres que es tracta d’un procés obert i lliure al qual podran presentar-se tots els aspirants que compleixin els requisits recollits en les bases. I fins aquí tots d’acord. No obstant això, Marcet també ha assenyalat que no està previst que els aspirants se sotmetin a un test psicotècnic; tot i que els sindicats ho van reclamar amb insistència i sense èxit l’any passat. I en aquest punt comencen les friccions.

De fet, el president de la Junta de Personal, Francisco Ángel González, ha advertit que si no hi ha test psicotècnic l’informe d’aquest òrgan, que no és vinculant, serà “desfavorable” a aquestes bases.

Però és que la llista d’objeccions a les bases podria créixer, ja que la intenció del govern local és convalidar les proves físiques els aspirants que les van superar l’any passat. És a dir, que aquests no haurien de tornar a fer les proves de velocitat, ni el salt de longitud, ni les de natació. Marcet ha indicat que s’ha pres aquesta decisió perquè ha passat poc temps des d’aquestes proves; set mesos per ser exactes.

Una cosa que ha deixat “sorpresos” als membres de la Junta de Personal, ja que segons González aquesta convalidació no consta en les bases que els han enviat per al seu estudi. González ha assegurat que aquest canvi els ha deixat “fora de joc” i ha afegit que “no sabem quin interès pot tenir” el govern que no tots els aspirants facin les proves física.

El president de la Junta de Personal ha reclamat al govern que els remeti aquestes “noves bases” abans de la reunió prevista per a aquest divendres a les 09.00 hores, a la mateixa hora del ple, i ha afegit que “no consentirem irregularitats per beneficiar a algun amiguet “. Finalment, ha criticat “la pressa” amb què s’han redactat aquestes bases i amb la qual es vol iniciar el procés de contractació “quan des de l’octubre o novembre tant personal com Alcaldia i Seguretat Ciutadana estan anunciant que trauran aquestes 10 places d’interí “.

Benidorm inicia el procés per contractar 10 policies per a les platges i els sindicats avisen que neix amb errors
Benidorm inicia el procés per contractar 10 policies per a les platges i els sindicats avisen que neix amb errors

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/11/benidorm-inicia-el-proceso-para-contratar-10-policias-para-las-playas-y-los-sindicatos-avisan-que-nace-con-errores/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *