Benidorm inicia un pla de xoc per netejar a fons la ciutat

L’Ajuntament de Benidorm ha posat en marxa un pla de xoc per netejar a fons la ciutat i fer desaparèixer les marques d’orins de gossos, taques i restes de brutícia de les voreres. I ha començat a fer-ho per El Calvari, per passar després al nucli antic ia la resta de zones de la ciutat, ja que les queixes veïnals per la falta de neteja són constants en tots els barris.

Segons ha explicat el regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, aquest pla de xoc no es va a limitar la neteja de carrers, sinó que s’ha creat un servei específic format per quatre operaris que a més de la maquinària habitual faran servir també desengreixants , rasquetes i espàtules per rascar i desincrustar tota la brutícia acumulada, que no és poca.

De fet, en principi es pensava que la neteja del Calvari podria fer-se en un o dos dies. No obstant això, després de trepitjar el terreny i posar-se mans a l’obra l’Ajuntament i la concessionària, Fomento de Construccions i Contractes (FCC), s’han adonat que la tasca els portarà “quatre o cinc dies”.

En principi aquest pla de xoc es durà a terme al juliol i agost de 07.00 a 13.00 hores i per a finals d’estiu s’espera haver pogut netejar tota la ciutat.

En molt menys temps s’espera deixar lliure de xiclets el paviment dels dos passejos marítims; una tasca a la qual s’ha destinat a dos operaris de FCC, que ja han deixat gairebé llest el de Llevant i que divendres començaran amb Ponent.

A més, també s’està actuant en el desbrossament de les cunetes dels accessos a Benidorm i en els camins rurals per millorar la imatge de la ciutat i minimitzar el risc d’incendis.

Benidorm inicia un pla de xoc per netejar a fons la ciutat
Benidorm inicia un pla de xoc per netejar a fons la ciutat

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/07/01/benidorm-inicia-un-plan-de-choque-para-limpiar-a-fondo-la-ciudad/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *