Benidorm ja té noves reines de les Festes Majors Patronals, les del 275 aniversari

Benidorm ja coneix el nom de les seves noves reines de les Festes Majors Patronals: la nena Paula González de Zárate Such i la jove Beatriz Amor Rodríguez. Així ho ha decidit la sort en l’acte de l’Elecció organitzat per la Comissió de Festes, que s’ha celebrat aquest diumenge en un Benidorm Palace que s’ha omplert de familiars i amics de les 23 petites i 20 joves que conformen la cort infantil i major de 2015.

Poc després de les 11.30 ha començat l’acte, en què també han tingut un paper protagonista les dames de 2014 i les reines, Megan Butterton i María Pérez Modrego, que han estat les encarregades d’extreure les boles que decidien qui anaven a ser les seves successores.

Després de trucar a l’escenari una a una les dames de 2014, l’escenari del Benidorm Palace ha rebut a Megan Butterton i María Pérez Modrego, que acompanyades de la seva mare i del seu pare respectivament han estat rebudes en peu per tota la sala. I pocs minuts després s’ha presentat a totes les dames infantils i majors de l’any del 275 aniversari; primer a través d’un vídeo elaborat per la Comisió i posteriorment de forma individual i ja sobre l’escenari.

Ocultes després globus lligats a la inicial dels seus noms, les dames infantils han aparegut les taules; mentre que les dames majors ho han fet poc després envoltades en un halo de misteri, amb la música del ‘Fantasma de l’Òpera’, disposades després d’uns llenços en negre i acompanyades per majorals emmascarats.

Després de la presentació de totes elles, ha arribat el moment que Megan Butterton i María Pérez Modrego traguessin les boles amb el nom de les noves reines. Un procés supervisat pel notari Antonio Magraner.

Paula González de Zárate i Beatriz Amor encara hauran d’esperar un mes per cenyir-se la corona i la capa que les convertiran oficialment en les reines de 2015; reines del 275 aniversari de la troballa de la Mare de Déu del Sofratge. Serà el 21 de març, cinc dies després que Benidorm celebri el dia de la seva Patrona, amb un complet calendari d’actes en què es commemorés aquest 16 de març a què la Mare de Déu del Sufragi va arribar a les platges de la localitat en un llondro que navegava a la deriva.

Benidorm ja té noves reines de les Festes Majors Patronals, les del 275 aniversari
Benidorm ja té noves reines de les Festes Majors Patronals, les del 275 aniversari

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/22/benidorm-ya-tiene-nuevas-reinas-de-les-festes-majors-patronals-las-del-275-aniversario/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *