‘Benidorm Music Jazz’, nova aposta musical

La Regidoria de Cultura de Benidorm ha apostat pel mes de gener i febrer de l’any nou per una àmplia i ambiciosa programació cultural. Entre ella destaca la creació del ‘Benidorm Music Jazz’ del 6 al 26 de febrer.

Aquesta cita musical s’iniciarà el 6 de febrer amb l’actuació de Lolo García Quartet i el seu estil nu jazz; continuarà el 13 de febrer amb el jazz fussion de Jesús Martínez Quartet. Al 20 de febrer continua el festival amb l’actuació del Sindicat de Dixie, el 25 de febrer serà el torn d’Anton Projecte i per finalitzar el 26 de febrer arribaran Fabio Miano Trio ft. Grant Stewart amb el seu mainstream jazz. Totes les actuacions se celebraran a la sala d’actes de l’Ajuntament a les 20:00 hores.

Però l’oferta va més enllà i l’11 de gener desplegarà el seu talent el pròxim 11 de gener a la sala de festes Benidorm Palace prestigiós violinista Ara Malikian qui actuarà amb l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Benidorm.

A més, la Regidoria ha programat l’actuació de Jaume Helios i el seu treball ‘Pollarized’, nominat als premis Hollywood Music in Media Awards, que se celebrarà el 16 de gener a les 20:00 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament.

La nova programació cultural també inclou representacions teatrals com l’obra infantil i familiar ‘Giuseppe i Peppina’ de la companyia ‘El Retaule’ que tindrà lloc el dissabte 24 de gener a les 18:30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament. També adreçada al públic infantil i familiar és l’obra ‘La volta al món en 80 caixes’ de la ‘Companyia Markeliñe’ que se celebrarà el dissabte 7 de febrer a les 18:30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament.

El divendres 30 de gener arriba ‘Desfer la casa’ de Sebastià Junyent i la companyia ‘Doble K Teatre’ una obra dirigida al públic adult que començarà a les 20:00 hores a la sala d’actes. Per finalitzar les representacions teatrals, en divendres 27 de febrer a les 20:00 hores li tocarà el torn a l’obra en valencià dirigida al públic adult ‘Jo de major vull ser Fermín Jiménez’ de la companyia teatral ‘El Pont Flotant’.

Conrado Hernández, regidor de Cultura, va destacar que “és una programació ambiciosa que abasta totes les disciplines i per a tots els públics”. Així ha indicat que “l’equip de la Regidoria de Cultura ha dissenyat una àmplia oferta, atractiva i de qualitat per oferir-la als ciutadans de Benidorm”.

'Benidorm Music Jazz', nova aposta musical
‘Benidorm Music Jazz’, nova aposta musical

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *