Benidorm premia les millors idees emprenedores

Benidorm premi el passat dimarts les millors idees emprenedores de l’any. I ho ha fet en el marc del X Concurs d’Idees Emprenedores, en el qual participen l’Ajuntament de Benidorm, l’associació de joves empresaris Jeturbe-Jovempa, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) d’Alcoi i l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT · tur).

El primer premi del concurs -dotat amb 2.500 euros i un iPad- ha recaigut en el projecte ‘Platges amb Salut’, presentat per Skindefenders, i que està orientat a prestar un servei al ciutadà de conscienciació sobre el perill de realitzar una exposició perllongada a els raigs de sol i que també contempla un pla integral per als treballadors de les platges. Aquest projecte, dissenyat per Fernando Blanco Baeza, també s’ha fet amb l’accèssit a la major promoció turística -dotat amb 500 euros-.

Però a més el certamen contemplava un segon premi-de 1.500 euros-que ha recaigut en ‘No et quedis sense càrrega’, un projecte d’Alberto Ferrándiz que proposa instal · lar carregadors de mòbil en diferents llocs públics i privats de la ciutat perquè els usuaris puguin carregar els seus dispositius.

Finalment, s’ha lliurat un altre accèssit al projecte de major responsabilitat social: ‘Joves i etologia canina en una societat de risc “. Un projecte que proposa la inserció de menors conflictius en situació de risc o exclusió social a través de teràpia assistida amb gossos que al seu torn hagin estat abandonats i es troben en protectores o centres d’acolliment. Els responsables d’aquest treball han anunciat que donaran el premi a l’ONG UTILITZAR 13 DYA, amb la qual s’ha treballat en el projecte i que es dedica a tasques de recerca i rescat de persones amb gossos i també a generar programes i projectes socials que ajudin a millorar la qualitat de vida dels més vulnerables a través d’activitats d’educació canina.

La regidora d’Ocupació, Ángeles Valdivieso, ha destacat que “aquest concurs té com a objectiu afavorir la creació d’empreses i facilitar la inserció laboral, a més d’impulsar la diversificació del teixit empresarial”.

Benidorm premia les millors idees emprenedores
Benidorm premia les millors idees emprenedores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *