Benidorm Pride – L’orgull d’una ciutat

Benidorm celebra del 8 al 14 de setembre el Benidorm Pride que es converteix en un dels esdeveniments festius més importants d’Espanya dirigit al públic LGTB.

La presidenta de ALGTB, Chelo Oliva, ha donat per fet que es superaran els 5.000 assistents i creu que podrà “arribar als 7.000”, perquè la setmana de l’Orgull de Benidorm viu aquest any “un punt d’inflexió per la quantitat de col · laboradors , patrocinadors i la gran repercussió mediàtica que estem tenint “.

La setmana de l’orgull de Benidorm compta amb el suport de nombroses empreses patrocinadores i està tenint una gran repercussió mediàtica, sobretot al Regne Unit, com així assegurava Geoff Gartland, responsable del màrqueting i editor de publicacions en llengua anglesa a Benidorm i la Costa Blanca.

Els qui es desplacin a la ciutat aquests dies tindrà una setmana d’intenses activitats, no només lúdiques ja que el Pride de Benidorm també té el seu vessant cultural i fins i tot gastronòmica amb la ‘Ruta del Vi i la Tapa’ a la zona del nucli antic. Encara que això sí, la festa serà la protagonista dels actes del cap de setmana, que arrencarà ja dijous amb la ‘Open Air’ al Castell, de 19.00 a 01.00 hores. Divendres, a partir de les 19.00 hores, serà el torn de la ‘Opening Party’, que torna després de diversos anys a l’auditori juliol Església del Parc de l’Aigüera.

A més, cada nit els locals LGTB del Castell oferiran festes temàtiques i hi ha prevista una “Love Boat” en un catamarà.

L’acte central del Benidorm Pride serà la gran desfilada de Carrosses ‘The Parade’ de dissabte, a partir de les 16:00 des del Racó de l’Oix.
Més informació al web del Benidorm Pride

Benidorm Pride - L'Orgull De Una Ciutat
Benidorm Pride – L’Orgull De Una Ciutat

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *