Benidorm recula i no convalidarà les proves físiques els aspirants a Policia Local que les van superar l’any passat

Finalment tots els aspirants a les deu places d’interins de la Policia Local per reforçar la vigilencia a les platges s’hauran de sotmetre a les proves físiques. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Marcet, ha anunciat aquest dijous que el govern ha descartat convalidar les proves als 40 aspirants que ja les van superar fa set mesos, en la convocatòria que es va fer l’any passat per aquestes mateixes places. Una cosa que havien exigit al govern la Junta de Personal -de la qual formen part els cinc sindicats amb representació a l’Ajuntament- i tota l’oposició en bloc.

D’aquesta manera el govern local recula, encara que no tant com volien els grups de l’oposició i els sindicats, que reclamaven més que els aspirants passaran també un test psicotècnic. D’aquesta manera, les bases que es van a enviar a la Generalitat ia la Subdelegació del Govern seran les mateixes que les de l’any passat, per “evitar suspicàcies i no sembrar més dubtes”.

Marcet, que ha assegurat no entendre “la polèmica que s’ha muntat” amb aquestes bases, ha explicat que el govern va proposar convalidar les proves físiques a aquests 40 aspirants per a “agilitzar” tot el procés i que els nous agents estiguessin en les platges a Setmana Santa. Una cosa que, segons ha afirmat, potser no passi. I és que ha advertit que plegar-se a “les exigències de l’oposició” va a retardar tot el procés.

L’any passat es van presentar a les oposicions més d’un centenar d’aspirants i 70 d’ells es van sotmetre a les proves físiques, que es van realitzar en un matí a les instal·lacions poliesportives municipals. Les acabar superant al voltant d’uns 40. D’aquests, els que repeteixin hauran de tornar a passar.

Marcet ha explicat els canvis en les bases després de presentar els nous vehicles per a la Policia Local que ha adquirit l’Ajuntament per 129.000 euros -la oferta més econòmica- mitjançant el sistema de rènting i que substitueixen altres tants. Dels 13 nous vehicles, dos funcionen amb AutoGas o GLP, un carburant més sostenible i també més barat -al voltant d’un 40% d’estalvi respecte als combustibles convencionals-.

Per aquest motiu l’Ajuntament estigui interessat en promoure l’ús d’aquest carburant i hagi signat un conveni de col·laboració amb Repsol. El regidor de Seguretat ha avançat que “si s’obtenen bons resultats” amb el AutoGas o GLP “anirem incorporant vehicles a gas, no només per la Policia Local sinó també per a altres departaments municipals”.

Benidorm recula i no convalidarà les proves físiques els aspirants a Policia Local que les van superar l'any passat
Benidorm recula i no convalidarà les proves físiques els aspirants a Policia Local que les van superar l’any passat

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/26/benidorm-recula-y-no-convalidara-las-pruebas-fisicas-a-los-aspirantes-a-policia-local-que-las-superaron-el-ano-pasado/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *