Benidorm registra més d’un 95% d’ocupació dels cinc dies de Setmana Santa

Benidorm va penjar (gairebé) el cartell de complet en les vacances de Setmana Santa. Els hotels de la ciutat van estar a més del 95% d’ocupació dels cinc dies grans d’aquesta festivitat, de dijous a dilluns, en la qual la majoria de turistes van omplir les platges.

Però a més, aquestes dades deixen un increment de reserves a la planta hotelera respecte a l’any passat i que ha vingut motivat especialment pel bon temps que aquests dies ha acompanyat els visitants. Des de la patronal hotelera Hosbec s’ha valorat “positivament” els resultats de la campanya d’aquesta Setmana Santa tot i que encara falta per veure les xifres d’aquesta setmana ja que coincideix amb vacances escolars en diverses comunitats autònomes.

Les bones dades d’ocupació s’han estès per tota la costa de la província d’Alacant i també per València i Castelló. Benidorm i la Costa Blanca han funcionat per Setmana Santa amb tota la seva planta hotelera oberta, mentre que altres zones de Catalunya o Balears, han funcionat al 60% d’obertura.

El president de la patronal Hosbec, Toni Major, va indicar en un comunicat que “tots els sectors econòmics a l’ombra del turisme han tingut millors registres, un increment de l’activitat i s’ha detectat una major despesa en els turistes”. El turisme de vacances és el “primer sector que testa l’augment de la confiança del consumidor, i en aquesta Setmana Santa el test ha estat molt positiu”.

Amb tot, Major ha reclamat una major implicació amb la promoció de tota aquesta ‘indústria auxiliar’ a través de la Fundació Turisme de Benidorm. “A la Fundació pilotada pels empresaris turístics i per l’ajuntament trobem llacunes importants d’aportació de sectors que es beneficien de tota l’activitat turística però que no aporten res a la promoció de la ciutat que és la font dels seus ingressos”.

El president de l’associació hotelera ha confirmat les bones perspectives del sector per a la primavera i per a l’estiu. Major ha ressaltat que “es donen tots els ingredients per a un bon any turístic”.

La previsió d’ocupació per a la primera quinzena d’abril, en la qual s’inclouen els cinc dies forts de les vacances de Setmana Santa, se situa en el 82,8% en aquest moment.

Els miradors de Benidorm i Altea, entre els més bonics d'Espanya

fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/04/07/benidorm-registra-mas-de-un-95-de-ocupacion-los-cuatro-dias-de-semana-santa/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *