Benidorm s’estrena aquest any a l’àrea LGTB de Fitur

En aquesta edició de Fitur, la qual arrenca en tot just uns dies a Madrid, Benidorm tornarà a estar present en el pavelló 5 d’Ifema dins de l’estand de la Comunitat Valenciana. Però també ho estarà, per primera vegada, al pavelló 3, el que la fira destina des de fa cinc anys al turisme LGTB.

La ciutat s’estrena a Fitur GAY (LGTB) venent la seva Benidorm Pride, l’esdeveniment pel qual van desfilar aquest setembre passat “entre 7.000 i 8.000 persones”, segons les xifres aportades avui per Chelo Oliva, presidenta de l’ALGTB de Benidorm i la Marina Baixa. A Fitur GAY, Benidorm disposarà d’un taulell d’alguna cosa uns cinc metres quadrats en què a més de promocionar el seu Pride també donarà a conèixer la seva oferta d’oci dirigida al client LGTB.

La gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao, ha explicat que el turisme LGTB és un segment “important”, ja que es tracta d’un perfil de client amb alt poder adquisitiu, com a evidència diversos estudis. Per aquest motiu Benidorm no vulgui perdre l’oportunitat de convertir-se en un destí gai friendly ‘de referència.

Però a més de l’oferta LGTB, Benidorm desembarcarà a Fitur amb les seves armes habituals: sol, platges, parcs temàtics, golf, etcètera. I en aquesta edició cobrarà protagonisme seva gastronomia i els seus festivals. Perquè entre les activitats programades per als dies de la fira hi ha el donar a conèixer el Benidorm Gastronòmic -que comença el 21 de febrer- i presentar, a més del Pride, el Low Festival i l’Iberia Festival, segons ha explicat l’edil de Turisme, Gema Amor, durant la roda de premsa en què s’ha mostrat com serà la presència de la ciutat a Fitur.

Amor ha anunciat que a Madrid es presentarà també el ‘teaser’ del documental ‘Benidorm, Benidorm’ que ja està preparant la productora Nakamura Films, la mateixa que va rodar el curtmetratge ‘Bikini’, que explica el viatge de l’alcalde Pere Saragossa a El Pardo per entrevistar-se amb Franco a compte de l’ús d’aquesta controvertida -en l’època- peça de bany. I hi haurà a més un espai per a la moda amb el ‘Fashion Art’ del dissenyador Manuel Fernández que demà s’inaugura a l’Ajuntament i que estarà present en diversos hotels de la ciutat.

Benidorm s'estrena aquest any a l'àrea LGTB de Fitur
Benidorm s’estrena aquest any a l’àrea LGTB de Fitur

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/01/22/benidorm-se-estrena-este-ano-en-el-area-lgtb-de-fitur/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *