Bufetada cultural de Pasqual Almiñana a tots els polítics en el 9 d’Octubre

Sens dubte el nostre paisà Pasqual Albiñana, amb bones formes, va donar ahir, en el ple institucional del 9 d’Octubre, una bufetada cultural a tots els polítics presents i absents. Ha deixat clar que els benidormers no estan per la cultura i res fan per posar fi a aquesta negativa gestió.

No està gens desencaminat Albiñana, ell millor que ningú sap de quin peu coixegen els que estan cridat fer de la cultura un fet rellevant i imprescindible en la vida quotidiana d’una ciutat de la importància i imatge de Benidorm.

El curiós del cas és que, des dècades, els regidors locals són majoritàriament fills del poble, encara que existeixen excepcions, però la CULTURA (en majúscula) no va amb ells, menys encara en els seus objectius polítics que és l’únic que els importa.

Tenim, per posar un exemple, el cas de l’anomenada CASA DE LA CULTURA, obra paralitzada des del 06, per dos fills de la ciutat: Gerardo Camps i Manuel Pérez Fenoll. Com el cas del Museu Boca Calvari, acabat més d’un any, i aquesta sense obrir per no haver de posar a les seves sales. El proper any, amb motiu del 275 Aniversari de la Troballa de la Verge del Sufragi, s’obrirà ¡amb no sé què!

Felicitats a Pasqual Albiñana per deixar clar la pobresa cultural dels fills del poble i, encara sort !, que tenim a la Barqueta.

Bufetada cultural de Pasqual Almiñana a tots els polítics en el 9 d'Octubre
Bufetada cultural de Pasqual Almiñana a tots els polítics en el 9 d ‘octubre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *