Carta d’un extreballador de Leopoldo Bernabeu

La veritat és que no volia escriure aquesta carta fins després de les eleccions, però ho he pensat millor i penso que he de escriure-abans, ja que a l’hora de votar, els ciutadans hauríem de saber qui és cada un dels que ens pretén governar.

El meu nom és Rafael Lago Rodriguez, i sí, tinc la creu de ser el fill de Rafa Lago “El Alacrán”.

He tornat a caure en el parany de Leopoldo Bernabéu, ja que fa dos anys, amb el rotllo que es va muntar de canvi d’empresa, em va deixar a deure un mes de salari; em sembla que la llista és molt llarga.

Fa aproximadament un mes i mig, vaig tornar a acceptar treballar amb ell com a operador de càmera. Vaig pactar treballar mitja jornada per un sou, i als tres dies es em va dir que “m’havia equivocat” i se m’ha rebaixar dit sou, a més, de mitja jornada res de res, ja que estava filmant tot el matí i muntant tota la tarda, per la qual cosa transcorreguda una setmana, li vaig notificar que no anava a seguir treballant per a ell.

Veient que passaven els dies i ningú em trucava per liquidar aquesta setmana de treball, em vaig posar en contacte amb el administradora i número 4 de la llista del seu partit polític a través de watssap, reclamant els diners pel treball realitzat. Quina no seria la meva sorpresa, quan també a través del watssap, aquesta senyora em va comunicar que després de haver-ho consultat amb Leopoldo (allà ningú mou un paper sense que el ho ordeni), es em deia que aquesta setmana de treball era de proves i que no tenia dret a cobrar res.

La caradura d’aquest home per quedar-se amb diners que no és seu és impressionant, només li han de preguntar a qualsevol que hagi treballat amb ell, per saber que li deu diners a mig Benidorm, però clar, que pretengui quedar-se amb els diners amb el que aliment a la meva filla de cinc anys, no s’ho consenteixo.

He enviat aquesta carta a diversos mitjà excepte a Beninoticias, diari digital que dirigeix ​​el meu pare, perquè ningú es pensi que és una venjança perquè ells dos han deixat de col·laborar en la televisió, on el meu pare tenia un programa esportiu.

Ho faig, convençut que si m’he guanyat els 200 euros que reclamo, el no és qui per quedar-se amb els meus diners que tan professionalment he suat.

Espero i desitjo pel bé de Benidorm, que la gent es de compte de com és el personatge abans de dipositar el vot a les urnes, perquè jo crec que fins als del seu propi partit ja s’han adonat, i penso que si entra de regidor, podria ser molt divertit en els plens, però pobreta meva ciutat si aquest personatge tingués poder de decisió sobre el govern municipal.

Aquest personatge és un ésser que només mira per si mateix, i que no té cap empatia amb la gent que treballa amb ell, als quals tracta a puntades de peu i dels que només espera obtenir el seu màxim esforç a canvi d’engrunes.

Una llàstima que hagi enganyat a algunes bones persones per formar part de la seva llista a l’alcaldia, perquè els està utilitzant per als seus foscos propòsits i després quan no els faci falta els pegarà la puntada.

Espero que aquesta carta serveixi perquè els votants s’oblidin de la imatge que ofereix a la televisió i vegin la seva veritable imatge, perquè tot el que diu dels polítics de la ciutat, encara que sigui cert en alguns casos, el ho faria en cas de arribar al poder, multiplicat per deu.

7894

Rafael Lago Rodriguez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *