Casa Mediterrani organitza dues taules-debat

Anem a comptar Futur! és la propera activitat que es desenvoluparà dins del ‘Cicle de Creadors i Emprenedors Mediterranis’ que organitza la Regidoria Casa Mediterrani de l’Ajuntament de Benidorm.

L’edil de l’àrea, Ángeles Valdivieso, que ha presentat l’esdeveniment al costat de la coordinadora de Casa Mediterrani, Montserrat Gascó, ha explicat que ‘Anem a comptar Futur! consisteix en una taula-debat que se celebrarà durant dues sessions, els dies 26 de març i 23 d’abril, en què participaran “joves professionals que desenvolupen la seva activitat professional en diferents camps d’actuació”.

Aquestes taules-debat se celebraran al Saló d’Actes de l’Ajuntament amb entrada lliure amb l’objectiu de “debatre al voltant de futuribles, planificació i estratègies de creixement d’una manera sostenible en diferents treballs i àrees del coneixement”. “Convençuts que només a través del debat obert i lliure tindrà lloc un desenvolupament positiu per a la societat, la Regidoria de Casa Mediterrani vol fomentar el debat entre joves professionals, i conèixer el seu punt de vista sobre la situació actual i futura en el desenvolupament de la seva professió “, ha assegurat Valdivieso.

Per la seva banda, Montserrat Gascó ha avançat que han confirmat la seva presència el aqüicultor Antoni de Hoces, el físic Francisco Escrihuela, l’escriptor Carlos Ferrer, i un representant de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana.

Casa Mediterrani organitza dues taules-debat
Casa Mediterrani organitza dues taules-debat

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/18/casa-mediterraneo-organiza-dos-mesas-debate-bajo-el-titulo-vamos-a-contar-futuro/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *