Compromís aconsegueix que es millore l’escena urbana del solar del barri antic de Benidorm

Vora dos mesos després que el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, sol·licitara per escrit a la regidoria d’Urbanisme que es col·locara una lona a la tanca perimetral al solar existent entre el carrer Major i el carrer Costera del Barco per millorar l’estètica de l’Escena Urbana de la zona, s’ha realitzat aquesta protecció. El portaveu ha mostrat la seua satisfacció per l’actuació de protecció realitzada, ja que evita la mala imatge que provocaven els edificis enderrocats en una zona tan cèntrica i transitada per visitants i per turistes, especialment a un dia de la celebració de Sant Jaume. Per altra banda, Bigorra ha recordat que queda per saber si la col·locació de la despesa de la lona de protecció correrà a càrrec de l’Ajuntament o de l’empresa constructora, ja que el govern local no ha informat al respecte. Així mateix el govern de Benidorm tampoc s’ha pronunciat sobre la petició del propi regidor que sol·licitava també que s’avaluara el terreny, abans de procedir a l’edificació d’un futur hotel, per comprovar l’existència o no de restes arqueològiques que puguen ser rellevants per a la història de la ciutat. El portaveu espera resposta i considera que “si l’Ajuntament ja disposara del catàleg de béns municipal, que s’havia de crear a instància d’una moció del nostre grup municipal, aprovada fa més d’un any, no caldria demanar aquestes mesures perquè serien automàtiques”.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *