Compromís critica que encara no s’haja reparat la tanca de seguretat del Guillermo Amor

Quatre mesos després que el regidor de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, avisara per escrit sobre la necessitat de reparar una tanca entre el frontó de la ciutat esportiva ‘Guillermo Amor’ i les vies del TRAM, i quan s’està procedint a la rehabilitació dels camps i pistes afectades pels grans esdeveniments de l’estiu, la regidoria d’Esports de Benidorm encara no l’ha reparat. Només ha netejat mínimament la brutícia que allí s’acumula.

“En maig vam demanar per escrit a la regidoria d’Esports que, per qüestions de seguretat, reparara la tanca de protecció que separa la part de darrere del frontó i de les grades superiors del camp de gespa artificial i les vies del TRAM, però després de visitar novament este mes de setembre les instal·lacions, res s’ha fet i per tant continua el perill de seguretat”, ha criticat Bigorra. El regidor es refereix a què davant de la inexistència de molts metres de la tanca, i per tant la perillosa possibilitat d’endinsar-se en el trajecte del tramvia, existixen restes de l’antiga tanca transformats en ferros oxidats i punxeguts, cosa que suposa un perill d’accident real.

valla-foietes-igual-3

En una inspecció ocular realitzada pel propi portaveu, només s’ha comprovat que alguna brutícia acumulada a la zona, com restes de poda de pins i brossa sí que s’ha netejat, però en canvi altra encara es troba en la mateix ubicació. “Tant pel que fa a la tanca com respecte a la brutícia, demanem que el govern local faça molt més del que ha fet”, ha assenyalat Bigorra.

valla-foietes-igual

Per altra banda, Bigorra ha recordat que també es va avisar sobre l’estat del rocòdrom, ubicat just pegat a les pistes de frontó. Esta instal·lació acumulava en la seua part inferior porteries, restes de fustes i metalls i fins i tot un cartell publicitari, que impedien que qualsevol persona puguera utiltizar el rocòdrom, construït a finals dels 80. La regidoria d’Esports va contestar en maig que, encara que es retiraren els materials, no es podria emprar perquè no disposava d’una llicència actualitzada i no complia amb la normativa europea. A més recomanava construir un nou rocòdrom per al qual ja s’havien demanat pressupostos, segons la pròpia resposta de la regidoria. “A l’igual que amb la tanca de seguretat, ha passat el temps i res s’ha sabut dels pressupostos que ja estaven preparats i d’eixa possible construcció d’esta instal·lació esportiva”, ha criticat el portaveu.

Bigorra ha finalitzat demanant menys promeses i més accions al respecte per tindre unes instal·lacions esportives de Benidorm en perfectes condicions d’utilització i de seguretat.

valla-foietes-igual-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *