Compromís demana un conserge per al centre social Tanit en torn de vesprada

Tots els centres socials de Benidorm obrin matins i vesprades, ja que tenen com a mínim una persona encarregada de la consergeria en estos torns. Tots excepte el centre social Tanit, ubicat a la Cala de la nostra ciutat, que només té un únic conserge de matins. Tenint en compte esta diferència respecte esta dependència municipal i d’altres de la ciutat d’igual caràcter, i fent ressò de les queixes de veïns i veïnes de la zona, el regidor de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, va presentar una sol·licitud per escrit fa més d’una setmana reclamant que també hi haja una persona en horari vespertí en este centre.    

El portaveu ha explicat que han passat quasi quinze dies des de la petició i encara no s’ha donat cap resposta al respecte per part del departament de Recursos Humans. “Volem, com així ho han traslladat els i les residents de la Cala i associacions de veïnes i veïns, que el centre Tanit tinga el mateix tractament que altres centres públics de Benidorm”, ha assenyalat Bigorra.

El fet de no disposar d’una persona en torn de vesprada impedeix el normal funcionament d’activitats a realitzar per part d’entitats i associacions de la Cala en este centre social, com sí que poden fer-ho en altres zones de la ciutat.

Cal recordar que Benidorm disposa, a més del Tanit, de quatre centres socials més: la Torreta, el José Llorca Llinares, Jelena i Pepa Esperanza. I estos sí que disposen de conserges per cobrir el torn de vesprada i de matí que formen part del personal de l’Ajuntament, que provenen de plans de treball o que són col·laboradors i col·laboradores socials, tal com s’ha informat des del departament de Recursos Humans de l’Ajuntament.

solar-cala-asociacion-vecinos-montbenidorm-recortada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *