Compromís demana un reconeixement públic per a la nominada de Benidorm als Goya 2015

Que Benidorm té artistes en diferents especialitats escèniques és indiscutible. Que el potencial cultural de la ciutat i dels benidormers i benidormeres que es dediquen a este àmbit, des de Compromís pensem que encara està per desenvolupar i potenciar. En eixe sentit, demanem que el consistori de Benidorm reconega la tres vegades nominada als Premis Goya, Cristina Rodríguez, que també ha sigut nominada al certamen d’enguany. Seria una forma excel·lent de posar en valor el patrimoni humà cultural de la ciutat.

Nominada en la pròxima edició dels premis Goya a millor vestuari per la pel·lícula ‘Por un puñado de besos’, i amb 20 anys d’experiència i 60 pel·lícules a l’esquena, Cristina Rodríguez, benidormera de naixement és un dels valors de la nostra ciutat. Conscients del seu treball i també conscients que Benidorm ha d’impulsar la cultura de la ciutat en tots els àmbits, des de Compromís per Benidorm sol·licitem que tinga un reconeixement públic, com en altres ocasions l’Ajuntament l’ha atorgat a altres artistes.

En un moment en què la indústria del cine, com altres àmbits de la cultura, encara arrossega el 21% de l’IVA i, per tant, necessita de tot tipus de suport, i tenint en compte que la nostra ciutat necessita ampliar l’oferta turística, més enllà del sol i platja, la potenciació d’artistes de la ciutat, com Cristina Rodríguez, mitjançant el seu reconeixement públic o amb la col·laboració estreta amb ells i la difusió de les seues obres mitjançant un pla estratègic cultural, beneficiaria el seu treball, reforçaria la cultura i milloraria la imatge de Benidorm al món.

Per últim, desitgem molta sort a Cristina Rodríguez amb la seua nominació i que tant ella com tots els artistes de la ciutat puguen comptar amb l’Ajuntament de Benidorm com a plataforma de difusió dels seus treballs.

Compromís demana un reconeixement públic per a la nominada de Benidorm als Goya 2015
Compromís demana un reconeixement públic per a la nominada de Benidorm als Goya 2015

 

Fuente: http://benidorm.compromis.net/2015/01/27/compromis-demana-un-reconeixement-public-per-a-la-nominada-de-benidorm-als-goya-2015/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *