Compromís Els Verds denúncia novament l’elevada despesa de telefonia en els pressupostos de Benidorm de 2015

Compromís Los Verdes denuncia novament l’elevada despesa de telefonia en els pressupostos de Benidorm de 2015

Fa poc més d’un mes, des de Compromís es criticava que la partida destinada a la telefonia dels òrgans de govern en els pressupostos de 2014 de Benidorm era de 725.000 euros, quantitat semblant a la pressupostada per València enguany (752.396), malgrat haver una diferència d’habitants i representats quinze vegades menor. En els pressupostos d’enguany, aprovats fa pocs dieses contemplaven 650.000 en total, i continua sense estar desglossada per departaments. A més, la reducció d’un any a un altre tampoc representa el 40% que el PSOE de Benidorm va assegurar que hi hauria al nostre cap de llista, Josep Bigorra, via twitter. Per tot açò, tornem a reclamar més transparència i una despesa de telefonia més acord al tamany de Benidorm.

“Ni la despesa telefònica ha sigut desglossada al detall, ni la reducció pressupostària s’ajusta al que em van assegurar des del partit que governa Benidorm, ni la rebaixa de la despesa correspon al tamany de la nostra ciutat”, va criticar Josep Bigorra. El cap de llista de Compromís Los Verdes va recordar que Ontinyent, on la gestió d’Hisenda correspon a Compromís, gasta 70.722 € en telefonia, i només té la meitat de població que Benidorm. Per tant, es podria haver reduït molt més el cost. Per la seua banda, el número dos de la coalició Juan García va assenyalar que “en estos temps en què hem de ser austers a causa de la situació que viuen moltes famílies, els gestors de l’Ajuntament no poden ser aliens a esta realitat i cal donar exemple”.

Per altra banda, en ares de la transparència, al Pressuposts es continuen sense especificar al detall esta i altres partides de manera que siguen comprensibles per a qualsevol benidormer o benidormera. “Seguim sense saber quines dependències de l’Ajuntament gasten més o menys telèfon amb la lectura dels pressupostos de Benidorm, a diferència del que ocorre en altres poblacions”, va subratllar Bigorra.

Finalment, el cap de llista de Compromís Los Verdes es pregunta si l’afirmació d’una rebaixa del 40% del govern socialista respon a negociacions amb les companyies telefòniques que no han fructificat o si és només una promesa feta que no han complit, com en altres ocasions. “Volem una gestió responsable en tots els sentits, com oferirem des d’esta coalició”, i García va proposar “la contractació d’una tarifa plana de telefonia durant l’horari d’obertura de l’ajuntament, a més de la substitució per eines telemàtiques, dins del possible, per estalviar costos i així controlar la despesa de manera efectiva“.

Benidorm-Magazine-Resposta-PSOE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *