Compromís Els Verds lliurament més de 350kg d’aliments per a la Protectora d’Animals

Després de tres setmanes de campanya de recollida d’aliments, el número ui dos de Compromís Els Verds, Josep Bigorra i Juan García, han expressat en nom de la coalició la seva il·lusió i agraïment per aconseguir recollir tants quilos d’aliment per als gossos i gats de la protectora, fins i tot medicines. Així mateix, han mostrat el seu reconeixement a totes les persones, botigues de mascotes, clíniques veterinàries i alguns comerços col·laboradors que s’han bolcat tant en la seva promoció i aportació. La Protectora també ha mostrat el seu agraïment a la coalició per la iniciativa, ia totes les persones i establiments que han col·laborat.

Concretament, cal agrair als següents establiments col·laboradors la seva enorme col·laboració com a punts de recollida i per la promoció, aportació i suport a la campanya: Mascotes Paradís, Clínica Veterinària Costablanca, Pajarería Canet, Clínica Veterinària Europa, Hospital Veterinari Marina Baixa, Com el gos i el gat, Clínica Veterinària Casagrande, Caraby, Clínica Veterinària El Racó, KIWOKO, L ‘Anouer, Clínica Veterinària La Cala, La Clínica de Marina, Lladrucs, Tien 21 i Fisionatura. S’espera que es pugui repetir periòdicament aquesta campanya per la bona resposta obtinguda.

Cal recordar que aquesta campanya de conscienciació, organitzada del 9 al 31 de març, és una acció més de Compromís Els Verds, en el seu treball per i per a la protecció i conservació dels animals. No en va, fa un parell de setmanes es va presentar una moció perquè Benidorm fos declarat municipi contra el maltractament animal, amb totes les mesures que aquesta declaració suposaria. Així mateix, se suma a les propostes en favor dels animals contingudes en el programa, com la creació d’un nucli zoològic (recinte dedicat a la cura, cria i venda o donació d’animals domèstics, contemplant també la regulació, creació i el registre d’animals no censats) o el control i cens dels animals de la ciutat, especialment de les colònies felines i dels coloms i gavines.

Compromís Els Verds lliurament més de 350kg d'aliments per a la Protectora d'Animals
Compromís Els Verds lliurament més de 350kg d’aliments per a la Protectora d’Animals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *