Compromís Els Verds, míting entre bastides

A escassos cinc dies que els ciutadans hagin de passar per les urnes per elegir la nova corporació municipal, l’Ajuntament de Benidorm ha iniciat les obres de millora de la Plaça de Neptú. Segons ha explicat el regidor d’Escena Urbana, Conrado Hernández, aquesta actuació passa per enderrocar la piràmide que presideix la plaça i substituir-la per una zona enjardinada; cosa que els veïns porten diversos anys demanant.

plaza-neptuno-obras-1600x1200 (1)

Es tracta per tant d’una operació de ‘parcheo’. De fet, el gran projecte de remodelació que l’anterior govern socialista va presentar en 2011 just dos mesos abans de les eleccions, i que es va valorar en al voltant de 400.000 euros, haurà de seguir esperant un temps, segons ha reconegut Hernández. Aquest projecte que es va presentar als veïns volia crear “un emplaçament mediterrani al centre de Benidorm”. Per aconseguir aquest aire mariner es volia col·locar para-sols fixes de color blanc i blau, terratzo també blau i bancs circulars. Les palmeres serien la principal vegetació i la plaça s’il·luminaria amb projectors externs i amb els punts de llum que anirien a l’interior de les para-sols.

IMG_20150518_215403301

Cal recordar que, La Plaça Neptú, és un dels espais que la Junta Electoral va posar a disposició dels partits polítics per fer campanya electoral. Malgrat tot l’Ajuntament ha decidit començar les obres, tot i saber que la Junta Electoral de Zona ho havia concedit a diverses formacions polítiques per algun acte. De fet, ahir dilluns estava assignat a Compromís Els Verds per a un míting, que al final han hagut de fer en un dels laterals de la plaça, l’espai que ha quedat lliure després de les instal·lacions de les tanques que delimiten el perímetre de l’obra . Una cosa que també ha passat a La Vila Joiosa amb la Llar del Pensionista, trastocant també actes de campanya.

IMG_20150518_211851306_HDR

Militants de Compromís Els Verds han utilitzat les xarxes socials per criticar l’oportunitat d’aquestes obres, cosa normal i lògic, ja que és una plaça assignada per Junta Electoral perquè els partits facin els seus mítings, i, a banda, que unes obres que porten esperant tant de temps els veïns de la zona, podien haver-se realitzat durant la legislatura i no en temps de campanya electoral o bé haver-se realitzat posteriorment a les eleccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *