Compromís Els Verds posa en marxa una campanya de recollida d’aliments per als animals de la Protectora

Compromís Els Verds posa aquest dilluns en marxa una campanya per recollir aliments per als gossos i gats de la Protectora d’Animals de Benidorm. Una campanya en la qual col·laboren 15 establiments, fonamentalment botigues d’animals i clíniques veterinàries, que actuaran com a punts de recollida i en els quals també es podran adquirir pinsos, llaunes, joguines, ossos masticables o qualsevol estri per a la cura i higiene que es vulgui donar a la Protectora.

Des de Compromís Els Verds han indicat que amb aquesta campanya, que finalitza el 31 de març, es busca sobretot contribuir a l’alimentació de les desenes de gossos i gats que hi ha a la Protectora, que està gestionada per voluntaris i en la qual s’atén a animals que han estat abandonats o que estan ferits.

Els establiments col·laboradors de la campanya són: Mascotes Paradís, Clínica Veterinària Costablanca, Pajarería Canet, Clínica Veterinària Europa, Hospital Veterinari Marina Baixa, Com el gos i el gat, Clínica Veterinària Casagrande, Caraby, Clínica Veterinària El Racó, Hobby Zoo, KIWOKO, L’Anouer, Clínica Veterinària La Cala, La Clínica de Marina i Lladrucs. A més, aquesta campanya està sent patrocinada pels 40 Principals de Benidorm.

Amb motiu d’aquesta campanya “de conscienciació”, des de Compromís Els Verds, han tornat a reivindicar la creació d’un nucli zoològic, un recinte dedicat a la cura, cria i venda o donació d’animals domèstics, així com la regulació, creació i el registre d’animals no censats.

Compromís Els Verds posa en marxa una campanya de recollida d'aliments per als animals de la Protectora
Compromís Els Verds posa en marxa una campanya de recollida d’aliments per als animals de la Protectora

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/08/compromis-los-verdes-pone-en-marcha-una-campana-de-recogida-de-alimentos-para-los-animales-de-la-proctetora/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *