Compromís-Els Verds tanquen la campanya electoral portant el somriure a la Plaça De L’Infant

Compromís-Els Verds Benidorm, van tancar ahir la campanya electoral amb la gent del barri de la Plaça Del L’Infant. Inflable pels més petits, música en directe i una gran xocolatada, van amenitzar la tarda a tots els veïns que van acudir a la cita i que es va tancar amb un míting de proximitat, de tu a tu amb els ciutadans.
IMG-20150521-WA0028

La coalició Compromís-Els Verds va delectar als veïns de la Plaça Del L’Infant, portant alegria i diversió a tots els ciutadans del barri. Els més petits van gaudir i es van emportar un gran somriure, l’objectiu i lema de la campanya de Compromís-Els Verds, tornar a somriure.

IMG-20150521-WA0029

La proximitat amb els veïns de tot Benidorm, ha estat la pauta d’aquesta coalició durant la campanya electoral, on s’han visitat multitud de barris i s’ha fet una campanya a peu de carrer per totes les zones de Benidorm, des del Racó De Oix fins a la Cala D’Benidorm. Portant les propostes, il·lusió i treball realitzat durant tota la legislatura per la coalició a tots els ciutadans de Benidorm.

IMG-20150521-WA0030

No va faltar per suposat un míting de tancament a càrrec de Josep Bigorra Guaita, candidat a l’alcaldia de Benidorm i de Juan García, nº2 de la llista i veí del barri des de fa 40 anys, que ha vist com la deixadesa dels successius governants de la ciutat, ha deixat abandonat, no solament el Barri de Alfredo Corral, Plaça Neptú i Plaça de L’Infant, si no multitud de barris de Benidorm.

IMG-20150521-WA0031

Però el més important ahir no era el míting, si no estar prop de la gent, conèixer els seus problemes, i donar el pas ferm cap a les institucions per protegir i cuidar el que més vol aquesta coalició, els veïns i ciutadans de Benidorm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *