Compromís Els Verds volen que Benidorm sigui declarat municipi contra el maltractament animal

D’acord amb la nova estratègia de la Unió Europea sobre benestar animal i seguint l’exemple d’altres municipis valencians, Compromís Els Verds ha presentat una moció municipal en el registre de Benidorm perquè la ciutat sigui declarada municipi contra el maltractament animal.

Josep Bigorra, cap de la coalició, ha comentat que la moció significa un compromís de Benidorm que fa a la conservació i protecció animal, més ampli del que existeix actualment mitjançant l’actual ordenança municipal. En aquest sentit, ha explicat que l’ajuntament tindria l’obligació de realitzar campanyes per fomentar la sensibilització i conscienciació dels veïns contra el maltractament animal, especialment en els centres educatius, així com la creació d’un protocol que orienti els funcionaris i la Policia Local, sobre la manera de procedir quan reben un avís o denúncia d’abandonament, pèrdua o maltractament animal.

El número dos de Compromís Els Verds, Juan García, ha afegit que les campanyes de sensibilització es realitzarien en col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Benidorm (SPAP Benidorm), i amb les clíniques veterinàries i botigues de mascotes que ho desitgin. D’altra banda, ha volgut subratllar que la moció també suposaria que no es permetria en el futur la instal·lació en el municipi de circs o altres espectacles que comporten un maltractament evident d’animals i de carrusels que utilitzen animals vius.

Campanya de recollida d’aliments per a la Protectora de Benidorm

Bigorra i García han aprofitat l’ocasió per recordar que fins al 31 de març Compromís Els Verds té en marxa una campanya de recollida d’aliments a benefici dels animals de la Protectora de Benidorm, oberta a tot aquell que vulgui col·laborar. Els establiments col·laboradors als quals es pot portar o comprar el menjar són: Mascotes Paradís, Clínica Veterinària Costablanca, Pajarería Canet, Clínica Veterinària Europa, Hospital Veterinari Marina Baixa, Com el gos i el gat, Clínica Veterinària Casagrande, Caraby, Clínica Veterinària El Racó, Hobby Zoo, KIWOKO, L ‘Anouer, Clínica Veterinària La Cala, La Clínica de Marina, Lladrucs i Tien 21. A més, aquesta campanya està sent patrocinada pels 40 Principals de Benidorm.

Passat el termini, es recollirà tot el que s’ha donat en els establiments col·laboradors i es lliurarà a la protectora per al seu emmagatzematge i repartiment entre els gossos i gats del centre.

Compromís Els Verds volen que Benidorm sigui declarat municipi contra el maltractament animal
Compromís Els Verds volen que Benidorm sigui declarat municipi contra el maltractament animal

Fuente: http://benidormaldianoticias.com/2015/03/18/compromis-los-verdes-quieren-que-benidorm-sea-declarado-municipio-contra-el-maltrato-animal/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *