Compromís Los Verdes presenta al·legacions al Pressupost de Benidorm

Compromís Los Verdes ha presentat un total de 46 al·legacions al Pressupost de Benidorm de 2015. A mitjan matí, una representació de la coalició electoral encapçalada per Josep Bigorra, candidat a l’Alcaldia de Benidorm, va entregar en el registre oficial la documentació que haurà de ser avaluada pels Grups Municipals.

A més de Compromís Los Verdes, han presentat al·legacions Unió Progrés i Democràcia, (UPiD), el Sindicat Profesional de Policia Local i Bombers (SPPLB) i Ciudadanos por Benidorm (CxB).

Les propostes de Compromís Los Verdes contemplen canvis en el que es va aprovar al Ple de l’Ajuntament i tenen la possibilitat de tirar avant sempre i quan l’oposició es pose d’acord donat que l’equip de Govern socialista es troba en manifesta minoria després del trencament del pacte entre PSOE i els liberals de Gema Amor.

Compromís Los Verdes vol que s’incorpore un inventari dels béns immobles propietat de l’Ajuntament, que es rebaixe l’elevada factura telefònica i alguns apartats com el de neteja. La coalició valencianista i ecologista assegura que amb les seues propostes es podrien estalviar fins a milió i mig d’euros. Menció especial cal fer al menyspreu mostrat per l’equip de govern respecte a la nostra llengua i que la coalició vol corregir perquè el Pressupost de Benidorm, en contra de lo que diu la Llei, s’ha redactat únicament en castellà quan hauria de tindre obligatòriament la seua versió en valencià.

Juan García, número dos de la llista ha demanat una major participació dels veïns en el Pressupost perquè per a la seua elaboració no s’han tingut en compte les propostes del Consell Veïnal.

Per la seua banda, Josep Bigorra, cap de llista, ha exigit una major transparència respecte als contractes, subvencions i retribucions apercebudes.

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/compromis-los-verdes-presenta-al%C2%B7legacions-al-pressupost-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *