Compromís, per la comarcalització dels serveis de la Cala

Els tres caps de llista de Compromís entenen la Cala com una única zona que pertany a tres municipis diferents i, per tant, és necessària una coordinació a tres bandes perquè els ciutadans i turistes de la zona puguin tenir millor serveis. “Hem considerat l’eliminació dels consultoris auxiliars de Finestrat i de la Vila per unificar l’atenció sanitària en el centre de salut de Benidorm, ja que té majors dotacions, però sempre ampliant els especialistes i sumant un servei d’urgències adequat”, va assenyalar Pere Saragossa, cap de llista de Finestrat, com a primera mesura consensuada.

Per la seva banda, la Tina Marchán, la jove número u de la Vila, va subratllar la necessitat de planificar qualsevol canvi en els plans urbanístics de les tres ciutats que afecten la Cala, tenint en compte l’opinió de les altres ciutats. “D’aquesta manera, s’evitarien futurs Atrium, que tant mal han fet tant en la fisonomia urbana de la Cala, com les butxaques dels ciutadans de la Vila”, va afirmar.

Josep Bigorra, alcaldable per Benidorm, també va apuntar que s’havia acordat la creació d’un futur espai polivalent cultural-esportiu, del que no té actualment la Cala. “L’objectiu és que tant aquest espai, com qualsevol altra zona d’esbarjo pugui ser compartida pels habitants de les poblacions que conformen una zona tan emblemàtica com la Cala”, ha comentat.

D’altra banda, els tres van coincidir a criticar la retirada de la bandera blava de la Cala, la desatenció lúdic-cultural de la zona per a l’eliminació de diferents actes que abans es feien, com carnestoltes, o la manca de neteja dels carrers de els tres municipis que comparteixen aquest espai emblemàtic.

Finalment, els tres representants de Compromís de la Vila, Finestrat i Benidorm també van indicar que, d’ara endavant, qualsevol actuació o iniciativa que afecti la Cala, serà consultada i acordada a tres bandes, per millorar la cooperació entre pobles i conformar un espai confortable per a la ciutadania. Així mateix, han convidat a assistir a l’acte de cloenda comarcal que tindrà lloc hui divendres a partir de les 19.30 en l’extensió administrativa de la Cala de Finestrat.

11078159_705495886229403_782690882369583199_o

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *