CONCENTRACIÓ CONTRA LA TAUROMÀQUIA I EL MALTRACTAMENT ANIMAL A BENIDORM

Manifestación antitaurina Murcia

Aquest divendres, 3 d’abril, de 16h a 18h, al costat de la plaça de toros de Benidorm, tindrà lloc una concentració de protesta contra la tauromàquia i el maltractament animal. Aquesta concentració estarà organitzada per un col·lectiu de persones contràries al maltractament ia la violència cap als animals, intentant difondre el respecte cap a tot ésser viu i amb l’objectiu d’aconseguir l’abolició de tot maltractament animal. En l’acte es llegirà un manifest, es donarà informació al respecte i es recollirà signatures contra al maltractament animal.

Manifestación antitaurina

No és la primera concentració que aquest col·lectiu realitza. S’han manifestat a Alacant, Múrcia, Albacete, entre d’altres municipis, i no només contra la tauromàquia, també contra els circs i fires amb animals. Aquest col·lectiu també s’ha posicionat en contra de destinar les ajudes a la plaça de toros de Cullera en comptes de destinar-les al centre de diàlisi, entre moltes altres.

Sanidad Si Toros No

El primer punt de trobada serà a la porta de la plaça de bous del parc de l’Aigüera a les 16h, i s’han proposat anar amb roba negra. A més, se sumessin diverses associacions a favor dels drets dels animals.

Manifestación antitaurina Murcia 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *