CONCENTRACIÓ PEL TANCAMENT DE L’ESCOLA TAURINA D’ALACANT

Aquest diumenge, 26 d’abril, de 11h 13h, al costat de la porta de la plaça de bous d’Alacant, tindrà lloc una concentració i recollida de signatures per demanar el tancament de l’escola taurina d’Alacant. Aquesta concentració estarà organitzada per Animals Feel i un col·lectiu d’activistes animalistes de la província contràries al maltractament ia la violència cap als animals, els quals, amb aquest acte, volen mostrar el seu rebuig davant l’escola taurina d’Alacant per permetre que promogui la tauromàquia entre els nens, a més de protestar per estar subvencionat per l’Estat. Durant l’acte es llegiran diversos manifestos, es donarà informació al respecte i es recollirà signatures per demanar el tancament.

4

No és la primera concentració que aquest col·lectiu realitza. S’han manifestat a Alacant, Múrcia, Albacete, entre altres municipis. De les últimes concentracions que van realitzar, a la qual van assistir al voltant de 150 persones i en la qual es van sumar diverses associacions animalistes i partits polítics, va ser el passat divendres 3 d’abril davant la plaça de toros de Benidorm com a protesta davant la correguda de bous que , en aquell moment, estava tenint lloc al municipi. La concentració va ser un èxit, en canvi, la correguda de bous promocionada per l’ajuntament va ser un fracàs al no aconseguir ni tan sols que s’ocupés ni un quart de la plaça.

3

A aquesta concentració es sumaran també diverses associacions animalistes i partits polítics en contra del maltractament animal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *