Concert de Toni de l’Hostal en benefici de la Festa Estellés organitzat per Compromís

El pròxim 17 d’abril Toni de l’Hostal oferirà un concert a la terrassa pub l’Anouer a les 22 hores, organitzat per Compromís per Benidorm, per commemorar el dia de les Corts Valencianes (25 d’abril). A més, les persones que hi assistisquen podran fer un donatiu de cinc euros a benefici de la pròxima Festa Vicent Andrés Estellés, que enguany se celebrarà a Benidorm a nivell comarcal. Així cultura, llengua i tradició s’uneixen en este concert.

Toni de l’Hostal, mescla de monologuista i cantautor de l’Alcúdia, farà gala de la seua irreverència i humor àcid i crític en valencià el pròxim 17 d’abril en un concert amb el que Compromís vol commemorar el 25 d’abril, dia de les Corts Valencianes en l’actualitat, perquè tal dia de 1707 va tindre lloc la Desfeta d’Almansa. Eixa derrota va suposar l’eliminació de les lleis pròpies valencianes, els Furs, i la imposició del Decret de Nova Planta.

El component cultural d’esta nit es completa perquè tot aquell que ho desitge podrà fer un donatiu de cinc euros a benefici de la pròxima Festa Estellés, que enguany se celebrarà a Benidorm. De caràcter comarcal, la sisena edició pren el relleu de l’anterior organitzada a la Vila, i tindrà lloc la pròxima tardor entre els mesos de setembre i octubre, en una data encara per decidir. Esta festa, arrelada i ben representada a tot el territori, està creada per rendir homenatge a l’il·lustre poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, gran literat de la llengua valenciana del segle XX.

Des de Compromís per Benidorm, que participarà a les pròximes eleccions locals dins la coalició Compromís Los Verdes, es convida a la gent a assistir a este acte per gaudir d’una bona nit cultural, festiva i en valencià.

Concert de Toni de l’Hostal en benefici de la Festa Estellés organitzat per Compromís
Concert de Toni de l’Hostal en benefici de la Festa Estellés organitzat per Compromís

 

Fuente: http://benidormmagazine.com/benidorm/concert-de-toni-de-lhostal-en-benefici-de-la-festa-estelles-organitzat-per-compromis/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *