Es crema una embarcació prop de l’illa de Benidorm sense causar ferits

Eren les 13.50 hores quan una embarcació ha començat a cremar a poc més de mitja milla de l’illa de Benidorm per causes que es desconeixen. Els tripulants, un matrimoni i dos nens de 10 i 6 anys d’edat han saltat a l’aigua quan s’ha iniciat el foc i no han resultat ferits.

L’embarcació, de 7,5 metres d’eslora, havia sortit aquest matí del port de Portosenso, a Altea. Un altre vaixell que es trobava prop de la zona ha estat qui ha auxiliat en un primer moment a les quatre persones per una embarcació propera.

Instants després han arribat al lloc una zòdiac de la Policia Local i de l’empresa concessionària de les platges, segons va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana Lorenzo Martínez. Els agents han traslladat als tripulants a port

Res més informar Salvament Marítim del que ha passat, s’ha activat “un protocol d’emergència” per evitar que les restes de la nau arribin a la platja, ja que en aquest moment l’embarcació no s’ha enfonsat completament. La recollida d’aquestes restes s’està realitzant amb una embarcació pelicà i, a la riba, un altre grup de persones també estan realitzant tasques de neteja.

La columna de fum negre es podia veure des de diversos punts de les platges de la ciutat el que ha alertat els veïns i turistes que es banyaven al mar en aquest moment.

És la segona barca que s’incendia a l’última setmana en aigües del municipi de Benidorm. Dimecres passat, 12 d’agost, un altre vaixell cremava a unes 3 milles de la costa de la localitat i acabava enfonsant-se. Els dos tripulants d’aquesta embarcació, amb amarratge a la Vila, van ser rescatats amb ferides per cremades a les cames i abdomen i per rascades.

Crema una embarcació prop de l'illa de Benidorm sense causar ferits
Crema una embarcació prop de l’illa de Benidorm sense causar ferits

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/08/16/ultima-hora-arde-una-embarcacion-cerca-de-la-isla-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *