Curs d’iniciació al bàsquet per a nens del Club Bàsquet Benidorm

El Club Bàsquet Benidorm posa en marxa del 15 al 26 de setembre un curs d’iniciació al bàsquet, que va dirigit a nens i nenes de 8 a 12 anys d’edat, que sentin inquietud per l’esport de la cistella.

La iniciativa ha estat presentada pel president del Club Bàsquet Benidorm, Julián Romay i el vicepresident, Miguel Ángel Ortiz, acompanyats pel regidor d’Esports, Miguel Llorca.

No és la primera vegada que el club organitza aquests cursos d’iniciació, que tenen com a objectiu la captació de nous jugadors per als equips de la base del Club Bàsquet Benidorm.

El dilluns 15 de setembre a partir de les 18,00 hores al Palau l’Illa tindran lloc les inscripcions, que seran totalment gratuïtes, així com les proves posteriors de selecció per formar part dels equips federats del club.

Aquests cursos aniran a càrrec d’entrenadors qualificats del club i per a una major informació i contacte es pot trucar al telèfon 646.456.572 (Guillem).

Julián Romay i Miguel Ángel Ortiz han agraït a les entitats col · laboradores i patrocinadors “per poder realitzar un any més aquests cursos d’iniciació, que tots els anys han donat magnífics resultats”.

Curs d'iniciació al bàsquet per a nens del Club Bàsquet Benidorm
Curs d’iniciació al bàsquet per a nens del Club Bàsquet Benidorm

 

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *