Dani Mateo i els humoristes d’El Hormiguero se sumen a #Benidormication

Benidormication ha arribat i ho fa per quedar-se. Aquest diumenge és el debut oficial del videoclip de la cançó que l’artista local Pau Bloom va crear versionant la coneguda Californication dels Red Hot Chilli Peppers. I per a la promoció de l’esperada estrena ha comptat amb col·laboradors de luxe com són cinc reconeguts humoristes nacionals.

Dani Mateo i JJ Vaquero, Marron, Juan i Damián, del conegut programa El Homiguero, han afinat les seves goles per participar en el vídeo promocional de la presentació de diumenge, 15 de febrer, que tindrà lloc a la segona casa del cantant a Benidorm, el Heart Break, a la platja de Llevant.

Dani Mateo i els humoristes d'El Hormiguero se sumen a #Benidormication
Dani Mateo i els humoristes d’El Hormiguero se sumen a #Benidormication

Els cinc entonen una part de la tornada d’aquesta cançó amb la qual l’autor fa una caricatura de la ciutat. A més, en aquesta promoció, el mateix Pau Bloom apareix al costat de DJ Roland i Elvicent cantant per anunciar la presentació de diumenge. Fins i tot el seu gos també s’atreveix a entonar la melodia. En només un dia s’han superat les 10.000 reproduccions i segueixen pujant.

El videoclip oficial de Benidormication s’ha gravat a la ciutat amb la participació de prop de 100 persones entre els quals destaquen coneguts personatges de l’escenari Benidorm, fans o amics del cantant. La intenció és convertir el vídeo en tot un fenomen viral i que tothom entoni la lletra d’aquesta curiosa versió de Californication.

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/12/dani-mateo-y-los-humoristas-de-el-hormiguero-se-suman-a-benidormication/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *