Detingut quatre vegades en un mes per quinze robatoris amb força en restaurants de Benidorm

Cometia els robatoris en horari nocturn i havia aconseguit sostreure prop de 5.000 euros de diversos establiments de Benidorm. La Policia Nacional ha detingut a un mes quatre vegades a la mateixa persona per quinze robatoris en restaurants als quals accedia de nit.

L’arrestat hauria comès presumptament quinze robatoris amb força en restaurants. Una trucada al 091 alertava de la comissió in situ d’un furt en un cèntric bar de la localitat on els agents van actuar ràpidament aconseguint detenir l’autor en les proximitats.

Posteriorment els investigadors van comprovar que l’autor havia actuat en sis ocasions anteriors, sempre de la mateixa manera, aprofitant les hores nocturnes fracturava les reixes i portes d’accés als locals per accedir a l’interior i sostreure els diners en efectiu, per la qual cosa es va tornar a detenir novament.

Després de ser posat en llibertat, va continuar cometent robatoris, sent detingut novament per altres tres fets similars.

Finalment, el passat 3 de setembre es produeix l’última detenció després de la seva imputació en la comissió de cinc robatoris més a l’interior d’establiments, moment en què va ser sorprès portant una bossa, en la qual guardava el botí, i dues gorres amb les que ocultava el seu rostre per evitar ser identificat per les càmeres de seguretat.

Els fets van originar més perjudicis pels danys causats que per l’import dels diners sostrets que ascendia en total a prop de 5000 euros per la comissió dels quinze robatoris.

A més comptava amb nombrosos antecedents policials per fets de la mateixa naturalesa. El detingut després de prestar declaració a la comissaria de Benidorm va ser posat a disposició judicial decretant el seu immediat ingrés a la presó. L’operació s’emmarca dins del Pla de Comerç Segur que du a terme la policia a la ciutat.

Detingut quatre vegades en un mes per quinze robatoris amb força en restaurants de Benidorm
Detingut quatre vegades en un mes per quinze robatoris amb força en restaurants de Benidorm

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/09/15/detenido-cuatro-veces-en-un-mes-por-quince-robos-con-fuerza-en-restaurantes-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *